Gospod Urbanija verjetno že pospravlja pisalno mizo. Šef urada za informiranje je pač ena najbolj pomembnih služb v državi: BO NOVA ŠEFICA GOSPA PETRA ŠKOFIC, KRANJČANKA? DO ZDAJ JE SKRBELA ZA DOBER GLAS LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA, ZDAJ BODO MARIONETE MALO BOLJ ZAHTEVNE! Morda pa bo njen skok še stopničo višje: položaj ministrice za kulturo bo dostojna nagrada za to, da je v štabu Roberta Goloba naredila veliko, da je bil v javnosti (seveda z leve strani...) predstavljen kar najbolje!

IN KAJ BO POČEL BOJAN VESLEINOVIČ, KI GA JE ISTI URBANIJA (NA SLIKI DESNO) POGNAL NA CESTO V SPORU Z STA? Kot je Trma ekskluzivno poročala, se je prijavil za direktorja mestne uprave v Kranju, a karte so se zmešale na novo. Bi morda on kar nasledil Urbanijo? Težka bo, čeprav nesporno sodi v koalicijsko SD...toda Bojan Veselinovič je (bil) medijski človek in zakulisije pravi: NJEGOVA MOŽNA TARČA JE RTV KJER JE ŽE BIL MED ŠEFI RADIA, ZDAJ PA OČITNO PRIHAJA ČAS ZA TISTE, KI JIH JE JANŠA PREGANJAL DO ONEMOGLOSTI..V KRANJU IZBOR DIREKTORJA ŠE NI KONČAN!

Janšev novi kadrovski nabor na RTV je poleg dviga Pirkoviča (mojster za soočenja....) in Možine (zdaj bodo Pričevalci vrh dometa...) na Televiziji Slovenija ustoličil KRANJČANA VINETA BEŠTRA, ki je po svojih zlatih časih na Pop Tv precej utonil v anonimnost in zdaj že nekaj časa uvaja "desne novosti" na TV SLO. Toda še preden se bodo prijele, zna kranjski Vinko odleteti...Na fotografiji s soprogo in nekoč županskim parom Perne...Kje je že to!

Kdo bo zdaj nazdravljal!?