Fotografija sama veliko pove, ker človek že z držo morda sporoča, kako vzvišen in aroganten je - ali pa preprosteje: kakšen je? AMPAK: MI PIŠEMO O DEJANJIH, KER NAM BRANKO GRIMS ZOPET SOLI PAMET V MEDIJIH. DO TEGA IMA PRAVICO, KER ŽIVIMO V DEMOKRACIJI. ZATO IMAMO MI PRAVICO VPRAŠATI, NA ČIGAVI POTI JE KRANJČAN, KI JE LANI V PARLAMENTU KOT VSI NJEGOVI SDS-JEVCI GLASOVAL ZA RAZBITJE MESTNE OBČINE KRANJ?

1.

Najprej je pobegnil s seje mestnega sveta. Tako se je izognil dejstvu, da so vsi prisotni glasovali enotno za naš Kranj. ZA KRANJ NA PRAVI POTI, BI LAHKO REKLI.

2.

Nato je pobegnil s seje odbora za notranjo politiko, da se ni bilo treba opredeliti glede nastanka nove občine ali pa je veljal kak drug (oseben, je bilo slišati...) razlog. Skratka: kot predsednik odbora je manjkal tudi tam.

3.

V PARLAMENTU JE SKUPAJ S SDS IN SMC POGOREL POPOLNOMA - ZBRALI SO 34 GLASOVA ZA NADALJEVANJE RAZBIJANJA KRANJA, PODPORNIKI KRANJA KOT GA IMAMO PA 51. DANES JE GLEDE TE OPREDELITVE V TROJČKU Z MATEJO UDOVČ+BARBARO UDOVČ....ŽAL.

Ali pa tudi ne: morda pa je čas, da povemo, da on ni na pravi poti....oziroma tako glasujemo....