Mene ni potegnila, prevarala ipd. Kaj pa tisti, ki so še nedavno od nje poslušali o boju njene stranke, o poslanstvu, o skrbi za upokojence, zdravstvo?

SAB NI VEČ, JE PA ŠE ALENKRA BRATUŠEK, KI JE - ČE POENOSTAVIM - STRANKO PRODALA ZA SVOJ STOLČEK MINISTRICE. IN GOSPA MAŠA KOCIPER ZA STOLČEK DRŽAVNE SEKRETARKE PRI GOLOBU. IN JERNEJ PAVLIČ...NO, POČAKAJMO ŠE MALO!

Za bruhat, kajne? Polom na volitvah je pomenil začetek trgovine med Golobom&Braatuškovo&Šarcem. Kjer samo Robert Golob lahko profitira, a še to ni gotovo. Paket, ki ga je prevzel, vsebuje marsikaj. Cena? Tudi še neznana, razen stolčkov za tiste, ki so izdali=prodali stranko in njeno članstvo za preživetje na visoki nogi.

Danes je Kranju lažje. Danes nam prav pride, da Kranjčanka/predsednica SAB/poslanka/ministrica in kdo ve kaj vse še, ni nikdar uspela sestaviti kranjskega odbora SAB. Vedno je pisalo "v ustanavljanju". Zdaj jih ni več. Oziroma - so še: tisti, ki jim je bila stranka sredstvo, volilci pa - voli.

SLOVENIJA 2022 V POLITIČNEM SMISLU SICER LAHKO SLAVI ZMAGO NAD JANŠIZMOM, NE MORE PA BITI ZADOVOLJNA S POSLEDICAMI, KI DAJEJO SLUTNJO, DA SMO SAMO ZAMENJALI NEKAJ ZA NEKAJ.

TISTI, KI JIH JE KRANJSKA POLITIČARKA DO DANES USPELA VLEČI ZA NOSOVE, SO MORDA ZDAJ DOJELI ZA KAJ PRI VSEM GRE: ZANJO. IN ZA TISTE OKOLI NJE.

Prodati svoj izdelek, ki nosi tvoje ime, je vedno dobro, če dosežeš pravo ceno. In političarka jo je dosegla: rešila si je lastno ... !

Miran Šubic, ki ni nikdar verjel takim....a mu to ne pomaga veliko....