Takole je kritičen naš politik, ki mu letno plačate 200 000 evrov iz državnega proračuna do - svoje države in njene diplomacije! Danes se je oglasil v zvezi z dejstvom, da njemu in stranki in komu od kandidatov za parlament EU vse več medijev dokazuje "rusofilstvo" ali celo namiguje na povezave posebne vrste z izgnanim diplomatom Rusije (pomočnik vojaškega atašeja)! OPOZARJAMO, DA JE TRMA.SI OPOZORILA NA PORABO JAVNEGA DENARJA ZA STRANKO RESNICA KJER NJEN PREDSEDNIK NOČE POJASNITI, ALI TUDI SAM PREJEMA DENAR OD StRANKE ALI PREKO STRANKE IPD. Dodati je treba, da je Bojan Potočnik dokaj pogosto menjal stranke ipd. - zdaj je kandidat Resnice. TUDI ON JE KRANJČAN:

Na sliki desno se je poslovil od izgnanega Rusa na ganljiv način, vse to JAVNO PODPIRA NJEGOV PREDSEDNIK STRANKE ZORAN STEVANOVIĆ, ki je pred samostojno kariero bil v JELINČIČEVI SNS!

Trma.si je medij demokratične države in podpiramo pravico do politične opredelitve vsakomur in svobodo volitev ipd. O tem, kako je z "najbolj načelnim politikom" pa morda tale zapis:

Pred volitvami pa je leta 2022 naš politik podprl....koga že?

Vsa dosedanja glasovanja v tem mandatu so lahko podlaga za TESNO ZVEZNIŠTVO RAKOVCA&STEVANOVIĆA V MESTNEM SVETU!