Stran NK Triglav je cenzurirana. Tako jeBeno Fekonja (predsednik kluba) preprečil deomkratično obliko sodelovanja /s polnim podpisom vsakega, ki sodeluje, seveda/. Zato se Trma mora zatekati tudi k "posebnim metodam" učenja in ob tej priložnosti seznanja vse, da ima Triglav novega odličnega igralca. Ki je zabil Gorici dva gola, ki je na spletni strani kluba "igralec tekme"!

Smola je v tem, da Enes Đurković ne obstaja. Vsaj v Triglavu ne. Obstaja pa Enis. In jasno je, da je tragično, če lasten klub ne pozna igralca, ki je v njem zrasel, se razvil. In še huje ali bolj žalostno je, če ga ne poznajo odgovorni. In najbolj žalostno je, če to še javno pokažejo in dokažejo. In na spletni strani kluba je Enes zapisano kar 10x. Torej ne gre za nedolžno napakico ampak za povsem nedvomno in nedvoumno dejstvo, da Enis sicer trese mreže, a v lastnem klubu doživi tako ponižanje. Čakamo, koliko časa bodo potrebovali pisci takih neslanosti, da preberejo Trmo, sprejmejo opozorilo in ga predelajo v popravek na spletni strani. Se bo avtor opravičil, ali pa je zanj vseeno, ali je nekdo psiholog ali psihopat in je res misija nemogoče poznati svoje igralce?

Zaradi te napake ne bo Enis nič boljši ali slabši. Očitno je glavni cenzor odsoten ali pa morda tudi on ni ravno "na ti" s tem, kdo igra za Triglav in ...? In ker nismo mogli popraviti te res trapaste napake in poniževanja lastnega igralca, se opravičujemo na Trmini strani Enisu Đurkoviću (uradno ime na spletni strani Prva liga, da ne bo kake zablode....). Ker je bister in študiran fant, bo verjetno tudi napako sprejel ustrezno, "grešnik" pa .... sram naj ga bo! Zapis je nastal malo pred 13.uro, v nedeljo, 4.11.2012 - ker Trma dela tudi ob nedeljah....