Kdo je zaslužen za Triglavovo zmago proti Muri? Enes ? No, tega je izumil baje (res ni nihče zmogel priznati napake) kar športni direktor kluba, ki ga je "prekrstil" iz Enisa Đurkovića - nam je v smehu dejal eden od ljudi, ki sodijo med prave legende Triglava in gorenjskega nogometa. Pa smo se smejali..

Kot se človek lahko smeje hitro ali pa počasi. Taki so tudi igralci. Zato Prehitek danes poudarja, kdo se je izkazal proti res slabi Muri, ki pa nam je pretila neprestano s temnopoltim vezistom. Ki je bil vedno prost pri sprejemu žoge, ki je pripravil sleherno akcijo gostov. Strokovna uganka: je to videla naša genijalnost na klopi, ker smo na tribuni dobesedno prosili, da bi spregledali...

Ko dva brata zabijeta dva gola, so še v vaških "sorodstvenih" ekipah ponosni in veseli. In prvi gol v prvi minuti je bil izrednega pomena in je v mnogočem usmeril tekmo. Brata Poplatnik sta zanimiva fanta z zanimivo zgodovino. No, nekaj je gotovo: hitra sta. Tečeta hitro. Skočita dobro, čeprav nista "skakalca". Zagradita žogo. Znata. Jasno: Petar Stojnić je zanju po hitrosti pojem, kajne? Da dol padeš, bi lahko rekli tisti, ki tudi gledamo tekme. Včeraj za pet evrov. In iztržek včerajšnje tekme ni presegel 500 evrov, v to smo prepričani vsi. Če odštejemo "šenkane" vstopnice, ki jih pred mano v vrsti dobijo na blagajni bojda bogati podjetniki, potem ni strahu: imamo dovolj, še šenkujemo! Za konec še številka 1. Pelko. Držal zmago in točke in branil vse živo (pri golu bil pokrit in slabše reagiral). Ekipa dal tisto kar je nasprotni čudežni vratar vzel svoji: gotovost.

Pelko, brata Poplatnik = PREHITKOV POUDAREK. Kdo proti? Nas ne moti.