7.julija je iz Šenčurja v Kranj prišel Marjan Tkalec, podporni član in nekdanji igralec Triglava. Na sestanku podpornih članov so se /se je.../ odločili, da Trmi in podpornemu članu Miranu Šubicu zagrozijo z izključitvijo, ker "Triglav prikazuje v takšni luči". Potem so 9.7.2020 vse to sprejeli soglasno, a napisali zapisnik, ki ga je UE Kranj zavrnila, ker sploh ni ustrezal poteku na skupščini. Zato je še zdaj uradni predsednik kluba Beno Fekonja!?

Nato se je Triglavu in Kranju zgodilo dvoje: 0:5 z Gorico doma in izpad iz prve lige. O njem in še o čem očitno je spregovoril (brali bomo jutri) župan Kranja, športni človek. Vmes smo se pa vsi veselili milijon vrednih reflektorjev, ki nam bodo svetili v - drugi ligi. Beno Fekonja in Siniša Brkić sta odšla na dopust, slednji pa je mimogrede v medijih navrgel, da ni bilo podpore za klub, ki je 50 let sanjal luči nad igriščem - ko jih je dobil, je to športnemu direktorju (še vedno na tem položaju) malo ali premalo!?

Mordca bo danes iz Šenčurja v Kranj prišel Marjan Tkalec, ki je za nagrado za svojo pronicljivo analizo podobe Triglava postal član disciplinske komisije. Morda bo predlagal, da izključijo kar župana (če je sploh član kar pa niti ni važno) oziroma mu zagrozijo, naj lepo piše o naslednjem: mimo Kranja v teh dneh bežijo mladi fantje v ljubljanske in druge klube (kot zadnja leta redno), trenerji mladih (ne vsi, a vendar) se menjajo po tekočem traku. Zanimivo: bolj ali manj vsi so ostali na svojih mestih. Veliko dela za Marjana in njegove "naredbodajalce", da na osnovi vsega tega - v roke vzamejo župana Matjaža Rakovca, ker - zopet in še - je "Triglav v taki luči"!

POUDARJAMO: IZPAD TRIGLAVA JE ŠPORTNA SRAMOTA GLEDE NA OKOLIŠČINE. ODGOVORNOST BRKIĆA&FEKONJE JE NA DLANI, KER JE KLUB REZULTATSKO IN POSLOVNO (600 000 EVROV DOLGA) POGRNIL. TUDI TAKO, DA PRIPRAVE EKIP POZIMI ŠE ZDAJ NISO (BILE)PLAČANE IPD. ITD. KDO SE JE POTUHNIL OB GNEVU JAVNOSTI, KRITIKAH TRME IN ŠPORTNEGA TISKA IN PORTALOV, JE STVAR ODGOVORNIH V KLUBU, KI NASTAVLJAJO SVOJ HRBET IN DOBRO IME ZA TISTE, KI BI V VSAKEM NORMALNO DELUJOČEM PODJETJU DOBILI JASNO NAGRADO ZA SVOJE (NE)DELO.....