Slovenski nogometni trenerji so že pol leta brez vadbe - z njimi pa okoli 30 000 nogometašev, zlasti mladih! Pomoči praktično ni, so pa mnogi že prisiljeni zaprositi pomoč od države, če so seveda samostojni podjetniki oziroma športni delavci. Tako je tudi s trenerjem vratarjev Triglava, na primer.

Zanimivo je, da je NZS "poskrbela" za sodnike in bo nadomestila njihove stroške klubom kar je pohvalno - povsem pa so pozabljeni trenerji: "Mi smo prepuščeni sami sebi, ker klubi pač nimajo prihodkov od staršev in tako so mnogi trenerji že povsem brez sredstev! Toda krovna organizacija na tem področju ni storila nič!" pravi dolgoletni trener mladih. MIMOGREDE: KO SO BILE VOLITVE VODSTVA TRENERSKE ORGANIZACIJE, SO "REFORMATORJI" S KANDIDATOM BOJANOM PRAŠNIKARJEM - POGORELI....

Današnji "protest" trenerjev tudi v imenu tisočev mladih, ki ne morejo in ne smejo trenirati, se bo tudi v Kranju zgodil ob 16. uri s simboličnim prikazom treninga....OBENEM PA VELJA PODATEK, DA TEGA NE PRIPRAVLJA TRENERSKA ORGANIZACIJA POD NOVIM VODSTVOM!? GRE ZA OKOLI 1300 TRENERJEV NOGOMETA PO SLOVENIJI, KI SO SOOČENI S POPOLNIM MRTVILOM OZIROMA NEPRIZADETOSTJO TUDI V SAMI NOGOMETNI ORGANIZACIJI!