Naj se zgodi ljudska volja! Odzivov na stanje v Triglavu dobivamo res veliko in ni jih malo kar žaljivih. Med tem naj bi odšel iz kluba za drobiž še Gaber Petric, ki je zabijal tudi v prvi ligi - odšli pa so že stebri ekipe Mertelj, Mlakar, Rogelj - po naših neuradnih podatkih pa si pri tem klubska blagajna sploh ne bo nič opomogla. Tiho sta do včeraj najbolj glasna Brkić (športni direktor) in Fekonja (predsednik), zato sledimo predlogu bralca:

*ČE STE ZA TO, DA SE GLAVNA ODGOVORNA POSLOVITA OD FUNKCIJ V TRIGLAVU, POTEM OD DANES DO JUTRI DO 24.URE VŠEČKAJTE NAŠO SPLETNO STRAN NA FACEBOOKU OZIROMA TALE PRISPEVEK!

Veseli bomo tudi odzivov in mnenj na trma.sem@trma.si!

PS

Naravnost tragičen je molk navijaške skupine, značilni so javni odzivi iz občinske stavbe, posledica vsega pa ni le izpad ampak športni propad kluba, ki so nam ga odgovorni slikali v najlepši luči (kot bi rekel Marjan Tkalec, vidni govorec skupščine iz julija, ki sploh še nima epiloga)! TRMA je bila edina, ki je opozarjala na dolgove, sporne pogodbe, športno padanje pri mladih in še na kaj. Imeli smo prav le stanje je hujše kot smo predvidevali!