Trma prejema vsak dan informacije. In tako smo bili obveščeni o poslih in povezavah Luke Pavlina&Gregorja Šmajda, dveh bivših nogometašev, ki sta pot začela v NK Britof kjer je nekoč začel tudi oče Brane Pavlin, da o stricu Miranu Pavlinu ne pišemo. Zakaj so tako uspešni? /ZGORNJA SHEMA BRITOFŠKE HOBOTNICE KAŽE NA IZJEMNO POSLOVNOST IN USPEH V DOLOČENIH KLUBIH IN SEVEDA TUDI NZS KJER JE DIREKTOR REPREZENTANC MIRAN PAVLIN/:

1.

Luka Pavlin in Gregor Šmajd delata v agenciji, ki je bila ustanovljena v Pragi/Češka republika/. Imenuje se Zmiya s.r.o.

Zmiya zastopa nekaj igralcev in trenerjev. V ZADNJEM MESECU JE IZ MARIBORA PRESTOPIL V TRIGLAV IN IGRAL NA PRVI TEKMI IGRALEC, KI GA ZASTOPA ZMIYA. TRENER KADETOV V TRIGLAVU JE OČE LUKE PAVLINA, BRANE. KI JE - SAMO MIMOGREDE - IZPADEL S KADETI IZ PRVE LIGE PO 30 LETIH, A OSTAL TRENER...

A Triglav je samo del zgodbe uspešnega agenta Luke Pavlina, ki ima - opala - pod svojim okriljem tudi trenerja, ki je iz anonimneža postal POMOČNIK SELEKTORJA V REPREZENTANCI DO 21 LET. Deluje v NK Dob/NK Domžale in je pogodbeno vezan z Lukom Pavlinom /Zmiya. A NI EDINI: TO ISTO VELJA ZA SELEKTORJA REPREZENTANCE U15 MUAMERJA VUGDALIĆA!!!

Takole je znani nogometni novinar NOGOMANIE na spletu opozoril na napredovanja trenerjev, ki jih ima pod okriljem Zmiya Luke Pavlina....

V bližnji Komendi pa deluje kot trener vratarjev GREGOR ŠMAJD, ki je poslovno povezan z Lukom Pavlinom in seveda del "naveze" iz Britofa. GLEJ ČUDEŽ: POMOČNIK SELEKTORJA DRŽAVNE REPREZENTANCE DEČKOV NENADOMA POSTANE POPOLNOMA ANONIMEN TRENER IZ NK KOMENDA! KAKŠEN USPEH ZA MALI KLUB, KI TEKMUJE V LJUBLJANSKEM NOGOMETNEM PROSTORU.

Čestitke so na mestu! V Sloveniji imamo v prvih ligah dečkov vsaj 30 trenerjev ... a selektor /del Zmiya agencije/ je izbral za pomočnika trenerja iz NK Komenda!

Nogometno prijateljstvo in malo žlahte prinaša očitno zgodbo o uspehu v pravem nogometnem biznisu! Treba je dati priznanje vsem. In kje je tu Miran Pavlin, direktor reprezentanc Slovenije? Nikjer in po službeni dolžnosti - povsod. TUDI NJEMU ISKRENO PRIZNANJE, KAKO NAJDE PRAVE POMOČNIKE SELEKTORJEV PRAV MED NA OKO NEZNANIMI TRENERJI RAVNO TAM KJER DELUJETA LUKA PAVLIN&GREGOR ŠMAJD! TEMU SE REČE "NOS ZA KADRE" IN ZATO ZGORNJA FOTOGRAFIJA KLEPETA MED OČETOM IN SINOM PAVLINOM NI NAKLJUČNA - NASTALA PA JE PRED TEKMO NK TRIGLAV KJER IMA ZMIYA ŽE DVA IGRALCA....TAKOLE STA NEKOČ SKUPAJ BRCALA BRITOFLJANA V ŠENČURJU, KO JE BIL TRENER - UGANILI STE - BRANE PAVLIN!

Priznamo: NK Britof je bil s Šenčurjem in drugimi okolji nekoč največji (športni) sovražnik NK Triglav. Ne vemo, kako je danes - a vse zapisano kaže, da morda ni daleč dan, ko bodo uspešni Britofljani zlezli na - Triglav. Marsikam so že!!! Tako se dela!!!