SPODAJ OBJAVLJAMO SUBJEKTIVNO ZGODBO OČETA NOGOMETAŠA, KI JE IGRAL ZA TRIGLAV V ČASU, KO STA VLADALA PREDSEDNIK FEKONJA IN ŠPORTNI DIREKTOR BRKIĆ. KLIC SMO ZABELEŽILI, PODATKE HRANIMO. ŽAL PA NE MOREMO ZAPISATI DOBESEDNO BESED, KER SO RES GROZLJIVE. TAKO HUDIH OBTOŽB NA RAČUN DELA ODGOVORNIH ŠE NISMO SLIŠALI. NI PA PRVIČ, DA SE SLIŠI, DA NAJ BI BILO TREBA IGRANJE V TRIGLAVU TUDI "PLAČATI". Izpoved očeta:

1.

"Želim jim vse najslabše, ker so to naredili sinu. Moral sem postati "sponzor", nakazal sem na račun kluba ....evrov ob prestopu sina v Triglav. Priznam: moral bi zavrniti, a starš je pač starš, za otroka narediš vse."

2.

"Bilo je grozljivo, kako so ravnali z njim in kako je dejansko športna plat bila nepomembna. Odšel je iz kluba in prenehal je igrati nogomet. Kot oče lahko rečem - in to je moja osebna ocena - da so ga uničili ljudje v Triglavu."

NAJ POUDARIMO, DA NE POSPLOŠUJEMO ZGODBE PRIZADETEGA STARŠA, KI NAM JE NEKAJ MINUT NAŠTEVAL KAJ SLABEGA NAJ SE ZGODI TISTIM IZ NK TRIGLAV (FEKONJE NI VEČ, BRKIĆ ODŠEL IN SE VRNIL...). TO SO OSEBNE ZADEVE, A NAM JE JASNO DOKAZAL NAKAZILO NA KLUBSKI RAČUN. TO PA JE LAHKO POVSEM NEDOLŽNO SPONZORSTVO, LAHKO PA KAJ DRUGEGA. NK TRIGLAV NA VPRAŠANJA TRMA.SI NE ODGOVARJA, BOMO PA VESELI ODZIVOV NA TO TEMO KOGARKOLI. SPOMNIMO, DA DARETU VRŠIČU (NEKDAJ REPREZENTANTU SLOVENIJE) DOLGUJEJO VEČ KOT POL LETA VEČ KOT 10 000 EVROV S POGODBO ZAJAMČENIH PLAČIL....