Sredi Kranja imamo "trgovino": reče se ji Triglav Academy in občasno v Slovenijo pridejo popolnoma anonimni fantje v glavnem iz Afrike. Za mesec dni bivanja in treningov plačajo 5000 evrov....KOMU? V GOTOVINI? NA RAČUN NK TRIGLAV? ALI....?

1.

Triglav Academy je posel. Glavni naj bi bili odgovorni v klubu, posebej pa "vodja skavtinga" Špendi Idrizi in športni direktor Siniša Brkić. V navezi z vsaj enim posrednikom z ruskimi šefi prihajajo v Kranj fantje, ki potem odidejo. Nazaj v Afriko ipd.? Ne vemo...vemo pa, da to seveda nima prav nič z dejavnostjo kluba za aktero dobijo zastonj športne objekte.

2.

Triglav Academy po naših podatkih seveda ne vabi nogometašev, ki bi že vsaj malo opozorili nase. Pride kdor plača. In gre...kam? Da bi podpisovali pogodbe v Kranju ipd., ni praksa. Ker so to pač tisti, ki si želijo priti v Evropo in je Triglav Academy le posrednik?

3.

TO SE DOGAJA V TERMINIH IN NA OBJEKTIH KJER VADI MLADINA NK TRIGLAV. ZA DRUGE KLUBE NI ČASA IN PROSTORA. KAKO SE JE NAŠEL ČAS ZA ZASTONJ VADBO VEČINOMA TEMNOPOLTIH PRIŠLEKOV?KDO JE VSE PLAČAN IZ NJIHOVIH PRISPEVKOV???

KAKO JE MOGOČE BOLJ ALI MANJ ZASEBNI BIZNIS SPRAVITI POD OKRILJE KLUBA, KI GA JE V DVEH MESECIH ZAPUSTILO 30 MLADIH IGRALCEV IN JE REZULTATSKO NAJNIŽJE PO 30 LETIH DELA Z MLADIMI? KDO SI BAŠE V ŽEPE EVRE MLADIH TUJCEV, KI VERJAMEJO (TAKO JE OGLAŠEVANO), DA PRIHAJAJO V "PROFESIONALNI KLUB", KI JE - MIMOGREDE - DOLŽAN OKOLI 400 000 EVROV IN TRENERJI MLADIH NE DOBIJO PLAČ REDNO, STARŠI PA KUPUJEJO ŽOGE ZA VADBO? Po naših zapisih so nenadoma začeli spraševati iz NK Triglav, če je mogoče najeti igrišča...kaj pa do zdaj? ZA POVRH JE AKADEMIJA V OBČINSKIH PROSTORIH DOBILA PISARNO OD KODER SO NAŠE FOTOGRAFIJE IN KJER SE BOHOTIJO "LICENCE" GLAVNIH...