Podjetje novega kandidata za predsednika NK Triglav obvladuje s kontrolnim četrtinskim lastniškim deležem preko podjetja MT svetovanje iz Žirovnice Miran Mežek, oče Tomaža Mežka - člana uprave Triglava!

M(iran)T(omaž) svetovanje pa je soustanovitelj še nekaj podjetij, ki se ukvarjajo s finančnimi posli in v najmanj enem so nam potrdili danes, "da je Tomaž Mežek njihov partner". To pa dokazuje, da novi kandidat za predsednika Franjo Radikovič lahko predstavlja "slamnatega predsednika" na katerega ima velik vpliv lahko Tomaž Mežek, ki je vodil klubske finance zadnja leta. Po naših podatkih je tudi stopal v posojilna razmerja z NK Triglav v času predsednika Bena Fekonje. Kar samo potrjuje, da dejansko bivši predsednik Fekonja in aktualni podpredsednik Matijaševič skupaj z Mežkom in zdaj s kandidatom Radikovičem pomenijo tisto navezo, ki obvladuje klub. Jasno je, da pri tem igrajo ključno vlogo finančni posli in zato je Tomaž Mežek ključna figura pri poslovanju kluba, ki je imel po podatkih, ki jih klub ne objavlja, veliko izgubo v 2019. Zato je jasno, da je kandidat za predsednika Franjo Radikovič v posebnem odnosu do Tomaža Mežka, ki je preko očetovega podjetja dejansko solastnik Radikovičevega...KAJ IMA TO Z NOGOMETOM, JE DRUGO VPRAŠANJE, A BENO FEKONJA JE LANI - TIK PREDEN JE POD TEŽO PRITISKOV ZAPUSTIL PREDSEDNIŠKO FUNKCIJO IN POSTAL DIREKTOR KLUBA - PODPISAL ŠE ENO ZANIMIVO POGODBO, KI SMO JO NA TRMI ŽE OBJAVILI.

Zdaj naj bi Sandi Dornik (sopodpisnik te sporne pogodbe) po zamisli Matijaševiča/Fekonje postal podpredsednik kluba, ki je njegov dolžnik po priloženi pogodbi !? Zanjo je kot finančnik odgovoren tudi Mežek, vse to pa naj bi "obesili" novemu predsedniku Radikoviču....!? O POGODBI O SODELOVANJU PA V NADALJEVANJU....SKLENJENA JE BILA 2016 - Beno Fekonja pa je tik pred odhodom sklenil novo...so o tem kaj vedeli ostali člani UO?