1.

Predsednik Franjo Radiković je na naše vprašanje odgovoril zelo jasno: "NE!" Nič več in nič manj, a zadošča.

2.

Policija je na naše vprašanje nedvoumno in jasno odgovorila, da je v predkazenskem postopku športni klub. Nikdar pa bolj točnih in jasnih podatkov policija sama ne daje.

3.

Naši viri so prav tako nedvoumni: policija je prejela prijavo sumov kaznivih dejanj. Pri tem nimamo podatkov za katera kazniva dejanja gre in kdo naj bi jih zagrešil. Zanesljivo je policija po uradni dolžnosti dolžna preveriti take prijave. In to navadno stori v predkazenskem postopku.

4.

Trma ponovno poudarja, da ni nihče kriv dokler krivda ni dokazana po naši zakonodaji. To smo zapisali že nekajkrat, a radi bi zadevo ponazorili s primeri naših objav kjer seveda na osnovi uradnih podatkov ugotavljamo tokove denarja iz Kranja v Banja Luko. OPOMBA: PO VELJAVNIH IN REVIDIRANIH POSLOVNIH POROČILIH ZA LETI 2018 IN 2019 JE NK TRIGLAV PREJEL ZA PRESTOPE IGRALCEV OKOLI 600 000 EVROV (560 V LETU 18 IN DOBRIH 30 V LETU 19) IN V TEH POROČILIH PIŠE, DA SO ZA STROŠKE PRESTOPOV IGRALCEV PLAČALI SKORAJ 350 000 EVROV. OPOMBA: FIFA NE PRIZNAVA MOREBITNIH TRETJIH OSEB V PRESTOPIH, AGENCIJE IN AGENTJE ZA PRESTOPE LAHKO DOBIJO DO 10% PROVIZIJE. V TEH PRIMERIH PA JE ŠLO ZA PREKO 50% ZNESKA, KI JE BIL NAMENJEN ZA STROŠKE PRESTOPOV.....

V letu 2018 je v Benfico prestopil David Zec. Za prvo ekipo ni odigral niti minute, malo za B ekipo. Bil je posojen v Ukrajino in letos poleti je postal član NK Celja. Poluradni Transfermarkt je njegov prvi prestop ocenil na 250 000 evrov.

Trma je o stroških in denarnih tokovih (uradni dokumenti so podlaga) pisala že večkrat.