Oseba Dejan Kefert je bil med obsojenimi zaradi tohotapljenja kokaina pred leti /glej povzetek iz medijev/, ni pa znano, ali gre za isto osebo. Vsekakor je Kefertovemu podjetju NK Triglav nakazal 20 000 evrov v Banja Luko...

Ko so nas opozorili in "oborožili" s podatki, smo preverili tudi sami in uradni portal Erar beleži lansko nakazilo v tujino - podjetju v Banja Luki, ki ima direktorja. Kdo se pojavlja na družbenem omrežju pod "B&D Sport..." niti ni pomembno, je pa zagotovo v dobrem odnosu s športnim direktorjem Triglava Sinišo Brkićem kot se da razbrati s posnetka strani profila Brkića....in to nedavno!

PODATKI, KI LAHKO PONAZORIJO OBJAVLJENO: V NK TRIGLAV JE NEKDO, KI DOBRO POZNA POSLOVANJE KLUBA V KATEREGA NI BIL OMOGOČEN VPOGLED KANDIDATU ZA PREDSEDNIKA IN PODPORNEMU ČLANU MIRANU ŠUBICU. OČITNO SMO ZATO PREJELI PODATKE, KI SO PREVERJENI - A NE TRDIMO, DA JE KARKOLI NAROBE. LE ILUSTRACIJA POSLOV JE S TEM BOLJ NAZORNA. KAJ JE TRIGLAV PLAČAL V BANJA LUKO PA JE STVAR ODGOVORNIH V KLUBU KJER JE URADNO PREDSEDNIK ŠE VEDNO BENO FEKONJA (VSAJ GLEDE POOBLASTIL ZA PLAČILA IPD). PRISRČEN ODNOS MED DIREKTORJEM SB IN BD SPORT MANAGMENT PA JE TUDI NAZOREN...

Posebno poglavje pa je tudi ime podjetja, ki ga vodi Dejan Kefert - BD Managment. V angleškem jeziku namreč obstaja beseda MANAGEMENT /izgovori mendžment/, toda v Banja Luki je podjetje, ki uporablja besedo MANAGMENT v imenu in tako ime najdemo tudi pri Siniši Brkiću na družabni szrani kjer sicer komunikacija poteka v ujem jeziku (prevo: HAHAH TI NISI NORMALEN VELIK POZDRAV).

Seveda je mogoče, da je šlo pri plačilu za različne storitve, pri morebitnih provozijah za prestope pa je bil v 2019 Triglav izredno darežljiv kot kaže spodnji povzetek iz uradnega in revizorsko potrjenega poročila - prejeli so okoli 33 000 evrov za prodajo igralcev, obenem pa agentom plačali kar 24 000 - izplen je torej 9 000evrov. Mimogrede: klub je v letu 2019 zabeležil preko 200 000 izgube in 600 000 dolgov....zadovoljstva pa ob kakem dobrem rezultatu na isti spletni strani ni pozabil zabeležiti niti športni direktor (glej spodaj)!