**Včasih se človek zgrozi: TOLE ZGORAJ JE DANES OBJAVIL MEDIJ, KI JE SICER "POSVEČEN" DOGAJANJU V KRANJU, NA GORENJSKEM! TAKE NEUMNOSTI PA ŽE DOLGO NE - POKALNO TEKMO SO NAJAVILI ZA DANES, BO PA NA SPOREDU JUTRI!!!**In Triglav seveda nima nobenega trenerja vratarjev Damirja Botajniča ampak samo Damirja Botonjića.....Ja, tole so rezultati dela gospoda podpredsednika Miroslava Matijaševiča, ki se je pretekle mesece rad fotografiral s trenerji in igralci. Takole smo na spletni strani kluba našli OBVESTILO O POKALNI TEKMI...OZIROMA: DAN PRED TEKMO O TEM NITI BESEDICE....JE POTEM ČUDNO, ČE SO V LJUBLJANSKEM MEDIJU PREPRIČANI, DA SE ZDAJLE (PIŠEMO OB 16.02....) ŽE VESELO BRCA V KRANJU.

Je potem čudno, če ne drži niti najava o skupščini kluba, ki je marca ne bo? Je potem čudno, če navijači nimajo pojma o dogajanju v klubu, ki ga obvladuje ozka skupina posameznikov s famoznim podpredsednikom, ki jekot Kim Džong Un nenadomestljiv že desetletje?! JUTRI TOREJ NAVIJAJTE ZA TRIGLAV, DANES PA SI TEKMO LAHKO OČITNO PRIVOŠČIJO LE V LJUBLJANI....SRAMOTA ZA KLUB!? Ali pa tudi ne, kajti spet se je malo oglasil gospod Tkalec - predstavnik navijačev oziroma podpornih članov na lanski skupščini kluba...

Zakaj to objavljamo? Ja, hudiča: lani julija je bil pripravljen policiji, tožilstvu ipd. zašpecati tistega, ki je objavljal o tem, da je Triglav v poslovni in športni krizi! No, nekdo dojema počasi, nekdo še bolj počasi, kdo pa šele čez pol leta in več: ZDAJ TUDI TKALJO (KOT MU PRAVIJO) ŽE VE, DA JE IMEL TISTI KATEREGA JE JAVNO LINČAL NA SKUPŠČINI - PRAV!? Seveda pa se mu pridružujemo pri željah in upanju....ker upanje umre zadnje, kajne?