Ker je prav, da vsakdo ima pravico do pojasnil javnosti, smo člana UO NK Triglav Gregorja Stojanoviča vprašali, če je res on ali/in njegovo podjetje DSPOT blokiralo spletno delovanje NK Triglav za katerega skrbijo: "Delamo za sto in več društev ipd. in ni res, da karkoli tega storili. Prilagam vam forenzične dokaze pregleda, ki to potrjujejo. Lahko se zgodi napaka, ki jo zakrivi kdorkoli - vsekakor pa tega nismo storili mi, še manj namerno."

Boste odstopili glede na to, da vaš sin ne želi več igrati za klub, ki ga vodite?

"O odstopu sem govoril s predsednikom. Ali bom še v upravi ali ne, bom klubu pomagal in zato dejansko moj položaj ni pomemben po formalni plati. Sin je polnoleten, odločil se je....kot vsak starš mu sledim, vse ostalo pa je pač stvar pogovora."

Stanje kluba ob vseh pretresih - izpad, dolgovi....?

"Mislim, da imamo pravega trenerja, obžalujem odhode igralcev, ki bi nam lahko koristili. Jasno je, da nosi predsednik veliko breme, ker skupaj s pozitivno usmerjenimi člani UO lahko zadeve reši. Moja ocena kluba pa bo možna v polni meri šele, ko pridobimo potrebna poročila, dokumente...."

Tako torej Gregor Stojanovič. Zadnji del potrjuje, da niti člani vodstva (kar je Stojanovič bil) niso imeli informacij o dogajanju v klubu v času vodenja Bena Fekonje za katerega velja, da je imel kot predsednik "bajno plačo" - a tudi ti podatki bodo nesporno še prišli na dan. Konec koncev precejšna sredstva klubu omogoča tudi mestni proračun (objekti+dotacija), torej vsi mi...