Tole je pogodba, ki je bila podpisana pred dvema letoma. Po njej lahko debelo zasluži od delovanja kluba danes tisti, ki je "alfa in omega". Sredstva od sponzorjev in prodaje igralcev gredo v klubski in njegov žep.

Tole je eden krovnih dokumentov, ki osupne:

*trenerji v klubu niso prejeli svcojih izplačil klub marsikomu dolguje

*klub dolguje bivšim igralcem kot Daretu Vršiču, na primer

NK TRIGLAV IMA PRIHODKE OD SPONZORJEV IN OGLAŠEVANJA KOT JIH NIMA OLIMPIJA, CELO MARIBOR IN MNOGI PRVOLIGAŠI SI TEGA LAHKO ŽELIJO - DRUGOLIGAŠ Z REPA LESTVICE JE V LETU 2021 PREJEL 600 000 EVROV IZ TEGA NASLOV. KAM JE ŠEL DENAR? PO POGODBI, KI JO IMAMO - TUDI V ROKE SANDIJA DORNIKA!?

LANI JE KLUB IMEL 65 000 EVROV VEČ PRIHODKOV KOT ODHODKOV. OBENEM JE DOLŽAN - TAKO NA SKUPŠČINI SANDI DORNIK - 400 000 EVROV OZIROMA JE TAK NEGATIVNI KLUBSKI SKLAD. OSUPNEJO TUDI IZDATKI ZA ZAPOSLENE (V 2021 JE BIL KLUB ŽE V DRUGI LIGI....). VEČ KOT POL MILIJONA IZDATKOV ZA .... KOGA? KO PA NAS TRENERJI OBVEŠČAJO O DORNIKOVIH OBLJUBAH, DA BODO PREJELI DENAR ZA NAZAJ LETA 2023?!

O vsem tem seveda ni bilo govora na skupščini kjer:

1.

Je bil Sandi Dornik sklicatelj, delovni predsednik in delegat s pravico glasovanja? Demokratični standardi nekdanje NDR, socialistične Romunije so biser za to dogajanje....

2.

Delegati so bili res zanimivi: med drugim je dvigal glasovnice tudi fizioterapevt članske ekipe....MED ZBRANIMI NI BILO PREDSEDNIKA, ZASLEDILI SMO SANDIJA VRTAČA KOT ČLANA UO KLUBA...IN KONEC?!

NA SKUPŠČINI SANDI DORNIK V ŠPORTNEM POROČILU NI OMENIL IZPADA MLADIH IZ PRVE LIGE IPD. POROČILO JE BILO SMEŠNICA IN DOBESEDNA FARSA ZA VSE, RAZEN ZA PRISOTNE, KI SO DVIGALI ROKE KOT SE TO SPODOBI V DEMOKRACIJI TAKE VRSTE.