Takole gre tole: 30 glasov za novega predsednika prispevajo sponzorji katerih predstavniki seveda sedijo v UO kluba (Vrtač,Zevnikova, Matijaševič....ipd.) in 18 glasov prispevajo člani UO (npr Križaj, Mežek, Fekonja, Stojanovič) in še 6 jih dodajo seveda tisti, ki so odvisni od predsednika, direktorja ipd. - zaposleni v klubu! 54 glasov je 4 več od potrebne večine.....zgodba končana! ALI VESTE KOLIKO GLASOV PRISPEVAJO VSE EKIPE (TOREJ 90% ČLANOV KLUBA) - 30! Torej: če so vsi proti politiki in režiranju predsednika, nimajo nobene možnosti proti UO kluba, ki ga tvorijo tudi sponzorji.....

Seveda je vse to skladno s statutom in temu ne gre oporekati. Živimo vpravni državi, kajne? Nogometni klub pa po tej plati predstavlja v kranjski obliki farso skupinice ljudi, ki ta klub vodijo, ga domnevno kreditirajo in seveda - režirajo skupščino, da ohranijo svoje pozicije. Beno Fekonja se umika!? Napaka: Beno Fekonja ohranja jasno pozicijo "poslovnega direktorja" in tako se seveda ni bati niti za usodo športnega direktorja ipd. Ker je kandidat iz kluba Gortnar favoriziran in izbran, je treba onemogočiti protikandidata, ki ne dobi nobenih podatkov, ki mu ne povedo niti, kdo je drugi kandidat, ki ...pa saj niti ni pomembno!

"NIMAM DRUGE MOČI KOT MOČ SVOJE NOGOMETNE PRETEKLOSTI IN MOČ SVOJE TRMATORSKE STVARNOSTI IN TEGA SE ZAVEDAM OD VSEGA ZAČETKA. NISEM PROTIKANDIDAT JURETU GORTNARJU, KER O NJEGOVEM PROGRAMU NE VEM NIČ PO ZASLUGI PREDSEDNIKA BENA FEKONJE. NJEGOV ODHOD OCENJUJEM SAMO KOT JASNO ZMAGO SVOJEGA PREPRIČANJA, DA PREDSEDNIK NE SME BITI PLAČAN IN ZDAJ JE SEVEDA NAŠEL IDEALEN IZHOD: LAHKO BO PLAČAN KOT DIREKTOR. ČLANSTVO KLUBA (TRENERJI, IGRALCI,STARŠI, PODPORNI ČLANI, NAVIJAČI IPD.) SO PAČ OVCE, KI JIH VODIJO LJUDJE, KI SO KLUB VZELI V SVOJO LAST NA NAČIN, KI JE ZAME SRAMOTEN. USTRAŠILI SO SE SPOPADA S STVARNOSTJO, KI JE PAČ TAKA KOT JE: KLUB JE ZADOLŽEN DO GRLA, PRETI MU BOJ ZA OBSTANEK, NIMA VEČ VODILNE NOGOMETNE ŠOLE V DRŽAVI IN V NJEM LAHKO DELAJO TISTI, KI KIMAJO....POMISLITE NA SRAMOTNO RAVNANJE SEDANJEGA PREDSEDNIKA, KI JE V ENEM OD MEDIJEV SVOJ SCENARIJ UPAL POJASNITI, LEGITIMNEMU KANDIDATU PA NI UPAL POVEDATI, KDO JE NJEGOV NASPROTNIK IN ZAME VELJA, DA URADNO TEGA ŠE ZDAJ NE VEM. NISEM DOBIL GRADIVA ZA SKUPŠČINO, NITI PROGRAMA PROTIKANDIDATA KAR JE SEVEDA RAZLOG, DA BO SKUPŠČINA RAZGLAŠENA ZA NEVELJAVNO..." JE KOMENTAR MIRANA ŠUBICA, UREDNIKA TRME IN KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA. Več pa jutri na skupščini!