Leta 2011 je NK Triglav osvojil do zdaj najboljše, sedmo mesto v prvi ligi. Ko smo rajali ob zmagi proti Olimpiji je NZS pod vodstvom Aleksandra Čeferina pisala sporočilo, ki nas je doletelo dan pozneje: ne smemo igrati v ligi čeprav nimamo centa dolga in smo na igrišču osvojili 7. mesto. Zame je bil to "konec sveta" samo do trenutka, ko sem prebral sporočilo NZS: od januarja naj bi bili brez licence čeprav smo se aprila na sedežu NZS pogovarjali in dogovorili in čeprav smo do roka maja oddali vse potrebne dokumente. Sploh jih niso gledali!!! Vrgli so nas ven zato, ker sem jim predvsem jaz šel na živce. Predolg jezik in še kaj...Še zdaj lahko napišem samo eno: nogometni lopovi so bili sposobni ves klub kaznovati zato, ker sem bil jaz sporen, nezaželen ipd.

PRVEGA JUNIJA VSAKO LETO PRAZNUJEM SVOJ NOGOMETNI IN ČLOVEŠKI IN ZNAČAJSKI PRAZNIK. TAKRAT SEM PRED TRENINGOM EKIPE, KI JE BILA DO PONEDELJKA OD NEDELJE PRVOLIGAŠ, BIL PREPRIČAN, DA MI BO KDO DAL ENO NA GOBVEC KOT REČEMO. KER SEM MNOGE SPRAVIL OB NOGOMETNI KRUH KOT DIREKTOR KLUBA. NIČ TAKEGA SE NI ZGODILO. TA EKIPA, TI FANTJE SO V GLAVAH SEVEDA BILI PREPRIČANI, DA SEM EDEN TISTIH, KI JE ZA VSE KRIV. SPOROČILO PA JE BILO JASNO: BORIMO SE NAPREJ, BOMO VIDELI, KAJ BO.

Triglav je 2011/12 igral v prvi ligi. Zmagali smo. Niso nas vrgli ven, a zase sem vedel, da z NZS ne morem več sodelovati, ker se bodo vedno lahko izživljali nad klubom. Koncem leta 2011 sem odšel po svoji volji. Klub je bil še vedno v prvi ligi, mladinska šola je bila med vodilnimi, finančno smo bili brez dolgov, a v Kranju dejansko nikoli ni bilo prvoligaškega financiranja.

PS

1.JUNIJ JE ZAME VEDNO DAN, KO PREVERIM HRBTENICO. MNOGI JO IZGUBIJO ENKRAT IN SO POTEM VSE ŽIVLJENJE BREZ. MNOGI JO IŠČEJO IN NE NAJDEJO, MNOGI JO UPOGNEJO VSAK DAN, VSAKOMUR. TUDI JAZ SEM JO ŽE. A NE TAKRAT IN ZATO SEM PREPRIČAN, DA JO IMAM. IN DRUGI TUDI.