Kako manipulativna je bila skupščina našega nogometnega kranjskega kluba, dokazuje njen potek na spletni strani Triglava in tudi sklepi: NIKJER NIČ NE PIŠE O TEM, DA JE BIL IZKLJUČEN DOSEDANJI ČLAN UO NK TRIGLAV, PODJETNIK GREGOR STOJANOVIČ ! Kakšno zavajanje posadke, ki skuša očitno skriti dejanje, ki bo še odmevalo...

Izjave Gregorja Stojanoviča so za Trmo razkrile ozadje početja Miroslava Matijaševiča, do včeraj vodilnega v klubu in Bena Fekonje, mojstra iz ozadja:

1.

"Ničesar spornega nisem storil, še danes je spletna stran Triglava vidna zaradi storitev mojega podjetja! Obenem imam še danes dve sponzorski pogodbi z NK Triglav kjer sem bil lani izvoljen za čas štirih let. Odstopiti pa sam nisem hotel, čeprav sem dobil ustne namige gospoda Matijaševiča!"

2.

"Ne vem, kaj mi očitajo, se bom pa branil slehernega neutemeljenega očitka na vse dovoljene načine. Kot sem obveščen, ni bilo na skupščini ob sklepu in dodani točki dnevnega reda povedanega nič konkretnega - preprosto so me izključili, da bi izvolili nekoga drugega. Tako seveda ne gre, nisem imel nobene možnosti odgovora, pojasnila - ničesar. Seveda nimam nobenega sklepa o sklepu skupščine, ničesar."

GREGOR STOJANOVIČ JE BIL VIDEN ČLAN UO NK TRIGLAV. ZDAJ SO GA "ODREZALI" KAR SPOMINJA NA ČISTKE IZ ČASOV BATJUŠKE STALINA, KO SO LJUDJE IZGINJALI S FOTOGRAFIJ IN S SVETA. "NEKDO BI DANES ŠKODIL KLUBU, JIH ZBRISAL S STREŽNIKOV, SAM NISEM TAK. PO NASVETU ODVETNIKA PA SEVEDA ČAKAM, DA SPLOH URADNO ZVEM, KAJ SE JE ZGODILO!"

OPOMBA TRME: TA SKUPŠČINA ŠE DOLGO NE BO DOKONČANA........