Kdo ima v rokah naš Triglav? To je bilo in je moje edino in vodilno vprašanje pred skupščino kluba. Zato sem se odločil, da kandidiram. Ker naj bi bila to edina pot, da Kranjčanke in Kranjčani zvedo, kaj se dogaja z dolgom v znesku 560 000 evrov in kdo je upnik kluba, ki ga taka vsota seveda vodi v - bankrot. TODA TO JE MOJA OCENA, MORDA NAPAČNA. MORDA JE V KLUBU VSE V REDU, ČE PA SO V NJEM ALEKSANDER VRTAČ - VRHUNSKI TRGOVEC Z AVTI, VERA ZEVNIK - DIREKTORICA SUPER BOGATEGA DOMPLANA, JURE GORTNAR - VODILNI V ELTRONU, UGLEDNEM PODJEJU. IN NEJC KRIŽAJ - MLADI PODJETNIK, IGRALEC ČLANSKE EKIPE? IN MIROSLAV MATIJAŠEVIČ - POSLOVNEŽ IZ ZAVAROVALNICE TRIGLAV? IN ŠE KDO....JAMČIJO, DA JE VSE V REDU? NK TRIGLAV JE DRUŠTVO, NIMAJO GA V LASTI, NI NJIHOV - RAZEN, ČE SI GA JE Z DOLGOVI "PRILASTIL" KDO DRUG!?

Vsa korespondenca, ki jo objavljam, je poslana tudi klubu. Kjer mi niso odgovorili, kdaj so se sestali podporni člani med katere sodim tudi sam - imajo glasove na skupščini! Zato pa se je oglasil ugleden član SD, predsednik uprave DSU, Marjan Podgoršek, bivši državni sekretar in sploh človek, ki nekaj šteje. NE ŠTEJE NIČ: TO JE ZAKLJUČEK NJEGOVEGA PRIZNANJA, DA NE MORE ZAGOTOVITI ZAKONITE IZVEDBE KLUBSKE SKUPŠČINE! ŽAL, A NE PRESENETLJIVO. TODA: LJUDJE IZ ISTE STRANKE SO PO DRUGI STRANI MOČNO "OBLEGANI", KO JE TREBA KLUBU KAJ ZAGOTOVITI IN SODIJO MED NAJVEČJE "NAVIJAČE" KLUBA. TAKOLE PA JE BENO FEKONJA KOT PREDSEDNIK S SVOJIM UO PONIŽAL PREDSEDNIKA NO, KI KONEC KONCEV NADZORUJE ZAKONITO DELO.

Do zdaj sem dosegel s svojo kandidaturo veliko zmago: podprli so me mnogi, mi pisali in opozarjali. To je moralna zmaga. Z molkom vodstva kluba pa sem dosegel zmago pri mojih dvomih in sumih, da klub marsikaj skriva. Če ne skriva, bi mi pokazali vse tisto, kar to samo po sebi potrjuje. To ni Triglav, ki bi ga sam želel. Peščica ljudi na tak način daje pečat igralcem in trenerjem, staršem in navijačem.

Se vidimo na skupščini, brez skrbi!