Svet se vrti okoli žoge. Kranj? Kranj ji je vzel dušo. Čeprav moderno okroglo usnje nima več tiste gumijaste "duše" kot žoge v naših časih, je to vseeno. Bila nas je peščica, ki pridemo gledat nogomet in domač klub. Manj jih skoraj ni bilo, nekaj deset vseh. V PRVI VRSTI TAKO IMENOVANE VIP TRIBUNE STA SEDELA DON KIHOT SANDI DORNIK IN SANČO PANSA MARIJAN TKALEC. Vzrok in posledica zloma Triglava, ki je bil na igrišču (brez trenerja) smešen, tragičen, igračka za goste iz Novega mesta. 0:4 do polčasa. Dejanski bi šli lahko vsi že takrat lepo domov...

SANDI DORNIK s Triglavom in Kranjem ni imel povezave, imel jo je z grobarjem kluba BENOM FEKONJO. Ko sta sklenila škodljivo pogodbo, ki velja še danes, sem na to opozoril. In opozarjal. Kdo sklepa take posle, ima interes. Je slednji končal v žepu obeh ali enega, ni pomembno. Bistveno je: klub je pred bankrotom. Ne zaradi te pogodbe, zaradi obeh akterjev, ki sta v ospredje prinesla "biznis", ki z nogometom ni imel nobene zveze. Rezultat? Lestvice slovenskih lig povedo vse....razen Sandiju Dorniku + Franju Radikoviću + Sandiju Vrtaču+Tomažu Mežku. Liki kot Igor Maroša+Miroslav Matijaševič+ Beno Fekonja +.....so šli iz kluba kot "k...e s plesa" kot je ljudski izraz. Ostala je revščina na in ob igrišču in v klubski blagajni. Smejijo se tisti, ki so jo izpraznili - zase ali za druge.

MARIJAN TKALEC je tista kreatura, ki je leta 2020 na skupščini kluba (jasno, da so mu papir dali v roke, ker se do tedaj z intelektualnimi rezultati ni ravno izkazoval, znal pa je biti pravi nasilnež na igrišču...) predlagal in dosegel, da se MIRANA ŠUBIC IZKLJUČI IZ KLUBA. Zato, ker sem leta 2020 na skupščini napovedal uničenje mladinske šole in ostale posledice. Vsem v brk: VRTAČU, FEKONJI, MATIJAŠEVIČU IPD., KI BI ZDAJ RADI POZABILI, DA SO BILI ALI SO ZRAVEN. TAM JE SEDEL TUDI SINIŠA BRKIĆ, AVTOR ŠPORTNE POLOMIJE KOT JE KRANJ ŠE NI DOŽIVEL. Marijan Tkalec je verjel in verjame tistim katerim je "potrčko" in mislijo zanj. Ni edini: v Triglavu je prevladal strah pred tistimi, ki so na krmilu voza, ki pelje v prepad.

V Katarju svet spremlja nogomet. V Kranju spremljamo uničevanje kluba do konca. Po zaslugi likov, ki še sedijo v prvi vrsti častne tribune in gledajo, kako se s Triglavom "pepčkajo" na zelenici - al kako, kot bi zapisal sloviti Tkaljo. TRIGLAV JE PADEL, KER JE PREVLADALA PAMET BRKIĆEV, TKALCEV, FEKONJ VSEH VRST. NIHČE NI ZMOGEL V KLUBU REČI: "DOST MAMO!" Zato agonije ni konec.

11 let ne delam več v NK Triglav. Ko sem šel, sem šel prostovoljno. Mnogi so ploskali. Nikdar nisem želel ali hotel nazaj. Vedno pa sem bil in sem navijač. In nisem bil tiho ob lumparijah in nesposobnosti. Zato sem bil 26.11. 2022 na tribuni, prva vrsta za ugledneže (?) pa je bila prazna. Razen dveh sedežev kjer sta sedela vzroka za to...ena od številnih...

Miran Šubic, nekdanji predsednik in direktor kluba, ko je bil klub prvoligaš pri vseh kategorijah, ko je osvojil 7. mesto v 1.SNL, ko je bila mladinska šola pojem kakovosti, slovenske reprezentance pa Triglavanov...Da se ve!!!!