Vsa Slovenija športno priznava nogometnemu klubu Celje všečno igro, veliko golov, napadalen nogomet. V nedeljo so na prvi tekmi pod (še ugasnjenimi) lučmi razsvetlili tudi Kranj z nekaj primerjavami. Najprej pa kar malce sramotno opozorilo navijača, ki nas je seznanil z dejstvom, da presednik kluba Beno Fekonja laže javnosti, ko se še naprej proglaša za direktorja Komunale Idrija čeprav se je dal imenovati za plačanega predsednika NK Triglav kjer je zaposlen od 1.1.2020

  • NK Celje gradi svoje člansko moštvo na mladih, tudi tujcih. Komaj 21- letni Hrvat je prvi strelec lige, Triglav je fanta (domačega, gorenjskega), ki je zabijal gole v prvi ligi - poslal na Islandijo, v drugo ligo.

    • NK Celje mora kot Triglav prodajati igralce, da preživi. A se je pojavil tuji vlagatelj in preprečil razprodajo, ker želi Celje v evropskemi tekmovanju. Istega vlagatelja so Beno Fekonja in ostali "spodili" iz Triglava, ker niso pristali na to, da bi sedanji šefom kluba plačevali rento vznesku 450 000 evrov letno+vse stroške profesionalnega kluba

      NOGOMETNI KLUB TRIGLAV V VSAKEM PRESTOPNEM ROKU NAJEMA VSE VEČ TUJCEV SUMLJIVE KAKOVOSTI -BELGIJSKA BRATA, KATALONSKI ČUDEŽNO NAPADALEC IPD. SO CVETKE TRGOVINE, KI NEPRESTANO POTEKA. DOMAČI NAJMLAJŠI (DEČKI 15 LET) SO NA REPU LESTVICE, DO ZDAJ PA SINIŠA BRKIĆ, ŠPENDI IDRIZI IN DRUGI ŠPORTNI ŠEFI ŽIVIJO OD IGRALCEV, KI JIH JE ZAJEL NEK DRUG SISTEM, KI SO GA OPUSTILI OZIROMA UNIČILI. Mlakar, Petric, Rogelj, Gajić, Udovič, Žurga, Arh Česen, Kuhar so dokazi za to, mnoge pa so dejansko spodili drugam (Šturm, brata Klemenčič, Sorčan)

      Navijamo za Triglav in upamo, da nogometna trgovina ne bo na koncu usodna in bomo imeli drugoligaša z novimi reflektorji!