Takole so pripravili scenarij Franjo Radiković in sotrudniki, da me izključijo iz kluba. In seveda tudi pojasnili moje grehe...eden je tale!

Ali Franjo Radiković &Beno Fekonja (slednji je posel z Banja Luko izpeljal kot predsednik kluba) vesta, da Zoran Lemić (zadnja poizvedba avgust 2021) NI NOGOMETNI AGENT, KI BI BIL NA SPISKU NOGOMETNIH AGENTOV V BiH in to velja tudi za njegovo podjetje v Banja Luki? Denar iz Triglava je torej potoval na podjetje (glej zgoraj) in to v znesku 250 000 in 50 000 evrov. Kaj pravi poluradni Transfermarkt o prestopih Davida Zeca, ki za Benfico ni odigral niti minute in zdaj že brca v - Celju? PRESTOP JE STAL 250 000 EVR, TRIGLAV PA JE V BANJA LUKO PLAČAL 300 000 EVR! Za še druge prestope v 2018? Ne vemo, KER MI KOT PODPORNEMU ČLANU NISO OMOGČILI VPOGLEDA!

Kje je v uradnih dokumentih torej podjetje Zorana Lemića, ki naj bi z bratom sodeloval v zgornji agenciji? Komu je torej Triglav plačeval in z kaj? JE ZORANOVO PODJETJE DOBILO DENAR NAMESTO AGENCIJE, KI JE URADNO REGISTRIRANA? KOT MI PIŠE FRANJO, JE POSEL VODIL SINIŠA BRKIĆ ! JE TRIGLAV PLAČAL PRESTOPNO PROVIZIJO NA ZASEBNO PODJETJE? JE TRIGLAV PLAČAL PROVIZIJO V ZNESKU 10% ALI 50% ALI VEČ IN KOMU?

Med tem, ko mi grozijo, naj javno objavijo odgovore na vprašanja. Najhuje pri tem pa je, da sami potrjujejo upravičenost dvomov podpornega člana v prestop! IN SAMO ZA DVOM GRE.....PAPIRJE NA PLAN, GOSPODJE! IN PREDSEM: KDO JE KAJ IN ZA KAJ DOBIL PLAČANO? TRIGLAV NI V ZASEBNI LASTI !!