Bil je dolgoletni igralec, bil je tudi trener, je oče zdaj trenerja in prej dolgoletnega reprezentanta Aleksandra, vnuk igra za njegov klub...Ob srečanju je bil ogorčen:"Ni dobro za Triglav, da klub tone v dolgovih, da je delo z mladimi vse prej kot odlično, da ni navijačev....mnogi v Kranju smo ogorčeni nad stanjem in nad obnašanjem odgovornih. Nekateri res nimajo trohice spoštovanja do vseh, ki smo Triglavani in ta agonija že res dolgo traja. Sam sem že rekel, da ne bom več aktiven v okviru veteranov kluba, če se zadeve ne bodo premaknile!" pravi Vitomir, ki se nidkar ni vpletal v igre in igrice klubskega zakulisja, upa pa na glas povedati svoje mnenje. In čaka na razrešitev gordijskega vozla dolgov, odstopov, slabih razmer in odnosov...

ZVEDELI SMO IZ VIROV BLIZU KLUBA, DA JE BILA NAREJENA NOTRANJA REVIZIJA, KI NI RAZVESELJIVA: OBVEZNOSTI DO KREDITODAJALCEV (TOMAŽ MEŽEK-KLUBSKI FINANČNIK, JURE GORTNAR - BIVŠI PREDSEDNIK, SANDI DORNIK - BIVŠI DIREKTOR). PRAV TAKO SE OBLIKUJE EKIPA, KI BO PRIPRAVILA SKUPŠČINO KATERE DATUM SE BLIŽA. ZA PONAZORITEV, KAKO JE NPR BIVŠI DIREKTOR SKLENIL POGODBO O VLAGANJU PA TALE IZVLEČEK IZ PRAVNEGA MNENJA (DOSTOPNO NA SPLETU) O POGODBI O "VLAGANJU", KI GA DEJANSKO NI BILO AMPAK JE TO - POSOJILO!

Vse, kar je Sandi Dornik (največji upnik) namreč v Triglav "vlagal", je dejansko posodil in zdaj terja nazaj! Leta 2016 je Trma opozorila na škodljivost pogodbe in na dejstvo, da je s tem klub pristal v rokah podjetnika, ki je bil za povrh še direktor kluba!? Leta 2020 je to dejstvo in pod vse to je podpisan bivši predsednik Beno Fekonja, ki mu zaradi takih ravnanj "ni padel las z glave". Nasprotno: postal je "poslovni direktor kluba"....NORO!!!!! Že pred leti so mu navijači sporočili tole (glej spodaj), a uspešno obvladuje tudi sedanjega in prejšnjega podpredsednika Mira Matijaševiča, ki je prav tako odgovoren za vse početje v klubu, ki je povzročilo izpad iz 1. lige in finančni potop!