Pred desetimi leti sta se me lotila Alenka Bratušek /Zares/ in Aleksander Čeferin /NZS/. Najbolj pa licenčni oddelek NZS. Krovna organizacija je (ČE PREBERETE MNENJE DR. RAJKA PIRNATA) naredila kup postopkovnih napak in dejansko kršila predpise NZS.

1.

NK Triglav je osvojil 7. mesto na igrišču, dan kasneje so mu iz Ljubljane sporočili, da ne sme igrati v prvi ligi.

2.

Po šoku in samokritiki in...se je rodil odpor odločitvam, ki so pravni preizkus doživele v OKTOBRU 2011 Z MNENJEM INŠTITUTA DR. PIRNATA, KI GA JE PRAVNIK IZDELAL PRO BONO!

3.

Vmes sta Čeferin&Bratuškova ob pomoči stranke Zares skušala iz kluba odstraniti mene kot direktorja z res perverznmim pogojem: TRIGLAV BO PRVOLIGAŠ, ČE ODSTRANITE ŠUBICA IZ KLUBA

NI jim(a) uspelo. Ostal sem, Triglav pa je ostal v prvi ligi kar si je zaslužil. KO SEM OKTOBRA PREJEL ZGORNJE MNENJE, SEM DOBIL ZADOŠČENJE, DA ME BODOČA PREMIERKA IN BODOČI PREDSEDNIK UEFA S KLACIČNO LUSTRACIJSKO METODO NISTA USPELA ODSTRANITI.

Ponosen sem bil na podporo ljudi v Kranju in širše, NAJBOLJ NA IGRALCE IN TRENERJE KLUBA!

Še danes sem enak: trmast!

Miran Šubic, nekdanji direktor in predsednik NK Triglav, zdaj podporni član

Na tajnem sestanku politike in Čeferinove NZS se je Bratuškova (sam sem jo povabil v klub) strinjala, da me vržejo iz kluba....predsednik Igor Velov pa ni bil prepričan v to! Levo Robert Misja, najbolj tesen sodelavec pri vzponu kluba v prvo ligo....