Članom UO NK Triglav ni znana vsebina pogodbe s športnim direktorjem Sinišo Brkićem, ki še vedno deluje in kadruje v klubu. Prejemki so dostopni na spletnem portalu ERAR (državna protikorupcijska komisija), ker je podjetnik Siniša Brkić letos prejel okoli 6 000 evrov državne pomoči - očitno v okviru protikoronskih ukrepov vlade. Grob izračun pokaže, da je športni direktor prejemal lani malo manj kot 4000 evrov mesečno kar seveda ponuja vzporednico z - na primer- plačo župana Kranja. Tisti, ki je podpisal to pogodbo (predsednik Beno Fekonja), je v času profesionalne funkcije predsednika prejemal okoli 5000 evrov.

Vzporedno s tem pa je športni direktor Triglava izredno uspešen poslovnež, ker je lastnik in direktor podjetja Anita d.o.o., ki se ukvarja s prodajo tekstila (trgovina v Ljubljani). Prihodki v 2019 so bistveno večji od 2018 (posloval je vsega 4 mesece) kar kaže na podjetnost direktorja, ki si zasluži za to vse čestitke.

POVZETEK: športni direktor Triglava je deloval lani v klubu, ki je pridelal 200 000 evrov izgube in mu je ostalo za lani 600 000 evrov dolgov. Letos je njegovo kadrovanje in vodenje športne politike doživelo hud udarec: klub je izpadel v 2.SNL kjer zaseda sredino lestvice, trenutno brez slehernih možnosti za vrnitev v prvo ligo. Športni direktor je ostal na svoji funkciji, bivši predsednik Beno Fekonja pa je postal zdaj plačani poslovni direktor z (neuradno, a zanesljivo) okoli 1800 evrov brutto plače. KLUB ZDAJ IZVAJA REVIZIJO VSEH POGODB IN POSLOV, NAČRTOVANA JE IZREDNA SKUPŠČINA, KER JE MED TEM ODSTOPIL JULIJA IZVOLJENI PREDSEDNIK JURE GORTNAR.