Miroslav Matijaševič, odidite takoj in z vami vsi, ki ste krivi za dogajanje zadnjih dni. STARŠI OTROK V NK TRIGLAV SO NAS OPOZORILI, DA KLUB ZDAJ OD NJIH HOČE DENAR ZA TEKMOVALNO OPREMO OZIROMA DRESE, HLAČKE IN NOGOMETNE NOGAVICE!!!! Česa takega pa nogometni svet ne pomni: starši namreč prispevajo članarino vsak mesec v približno enakem znesku, klub za mlade prejema denar od občine in NZS, ZDAJ PA NIMAJO ZA TEKMOVALNO OPREMO, KI JE N I K D A R NISO PLAČEVALI TEKMOVALCI!

Kaj takega ne pomni nogometni Kranj, Slovenija....nihče! TAK PRITISK NA STARŠE JE SEVEDA LOGIČNA POSLEDICA STANJA V KLUBU KJER PA ŠE VEDNO VEDRI IN OBLAČI DIREKTOR IN BIVŠI PREDSEDNIK BENO FEKONJA, ŠPORTNI DIREKTOR PA JE SINIŠA BRKIĆ.

Klub vodi Miroslav Matijaševič, večni podpredsednik. On je odgovoren za dopis staršem oziroma za poziv, da svojim otrokom plačajo tekmovalne drese KAR JE NEZASLIŠANO MOLZENJE STARŠEV! KAJ BO, ČE NEKDO DRESA NE BO ZMOGEL PLAČATI, BODO POTEM TI OTROCI BREZ TEKMOVANJA? TODA "POSEL" IMA TUDI OZADJE, V KLUBU JE ZADOLŽENA ZA NABAVO OPREME ALEKSANDRA IDRIZI, KI JE SOPROGA ENEGA OD ODGOVORNIH ZA TEKMOVANJE OTROK ŠPENDIJA IDRIZIJA. ODGOVORNA JE ZA NABAVO OPREME IN VODI TRGOVINO V MESTU....

Predsednik in zdaj direktor kluba (to je bil uradno vsaj do decembra, zdaj informacij o tem ni) Beno Fekonja si je vsaj pol leta izplačeval 5000 evrov mesečne plače za svoje predsedovanje, danes pa otroci nimajo dresov za tekme? Ali pa kdo želi na ta način izpuliti zadnje evre staršem...?

"Ne morem verjeti, da se kaj takega lahko dogaja v klubu, ki je bil pojem dela z mladimi. Peljali smo jih igrat v Anglijo z Evertonom, na primer. Nogometna gorenjska akademija NOGA je bila zgled drugim v državi - danes pa naj ne bi imeli za drese!? Razumem težko finančno stanje v športu, a Matijaševič se še naprej oklepa svoje funkcije, Fekonja še naprej iz zakulisja ureja vse v klubu in tako naprej -ČE NE ZMORETE ZAGOTOVITI DRESOV OTROKOM ZA TEKME, ODIDITE TA TRENUTEK! TO JE DNO DNA IN SRAM ME JE, DA MORAMO O TEM POROČATI NA NAŠEM SPLETNIKU!" pravi urendik Trme, bivši direktor in predsednik Triglava, Miran Šubic. Nezadovoljstvo staršev je veliko, ker ne morejo razumeti, da se to dogaja v klubu kjer odgovorni še naprej očitno skrivajo dejansko stanje....