Podpora je vedno znak nečesa: prejemam jo od staršev, ki mi opisujejo dgajanje v klubu - od bivših igralcev, ki ne razumejo športne politike - od navijačev (izven Kranja!) ipd. Vsem je bistveno nekaj: klub je obstal kot ujetnik skupine ljudi, ki je ustvarila na neznan način ogromen dolg (po uradnih podatkih 560 000 evrov),zaledje domačih igralcev pa je uničeno, ker Triglav ne uživa več slovesa kot nekoč, ko so v njem iskali uveljavitev številni (od Jokića do ....).

"Ponavljam, da mi ne gre za oblast, ugodnosti - gre mi za rešitev Triglava in pozivam ponovno predsednika kluba Bena Fekonjo, da pojasni dolg in upnike. Je Triglav dejansko že v lasti drugih, ki skozi dolgove že obvladujejo klub? In če ni temu tako, naj navijači zvemo, za kaj gre in kdo je dobil v žepe pol milijona evrov in za kaj? Da bi dobil odgovor, zakaj nadarjeni bežijo iz kluba in zakaj so trenerji navadno tisti, ki so podložniki športnega direktorja, ne upam več. Triglav lahko obstane samo s podporo okolja, trdim delom, ker nikdar ne bo bogat klub. Da pa je sedanja oblast odvrnila od kluba tudi zelo konkretne vlagatelje, je jasno: potem ne bi več samiimeli ključa od blagajne...." /Miran Šubic, ki bo vložil kandidaturo za predsednika kluba/

ČE ŽELITE PODPORO SPREMEMBAM IZRAZITI TUDI VI, NA NAŠ NASLOV trma.sem@trma.si pošljite geslo ZA DRUGAČEN TRIGLAV in se pridružite mnogim, ki so to storili!