Veste, kaj je to Športna zveza Kranj? OKOLI 120 KLUBOV IN DRUŠTEV JE NE PRIZNAVA IN NISO ČLANI TE POVEZAVE, KI IMA DOMNEVNO OKOLI 30 ČLANOV, KI MORAJO PLAČATI 100 EVROV ČLANARINE KAR JE ZA MNOGE OBUBOŽANE ŠPORTNE KLUBE - PREVEČ. Zvezo vodi Tadej Peranovič, sekretar Vaterpolo kluba Triglav. Kot je znano, iz vaterpola izhaja po športni plati tudi naš župan Matjaž Rakovec. A kot predsednik hokejske zveze podpira "rokometaša" Bobinca za predsednika Olimpijskega komiteja. VOLITVE BODO ŠE LETOS, BOJ MED TREMI KANDIDATI PA NEIZPROSNA IGRA LOBIRANJA, NABIRANJA GLASOV IPD. Športna zveza Kranj ima glasovalno pravico na skupščini kar je IZREDNEGA POMENA ZA VSE KANDIDATE, KER BO ZARADI OSTRE KONKURENCE ŠTEL VSAK GLAS. Ste morda kdaj kaj slišali o tem, koga podpira kranjski šport in kaj pričakuje od njega? Mimogrede: Bobinac se je predstavil v Kranju, za ostala dva pa ne vemo..

V IMENU ŠPORTNE ZVEZE NAM JE ODGOVORE O TEM, KAKO ZVEZA SPLOH DELUJE, POSLAL PREDSEDNIK TADEJ PERANOVIČ.

1.

Je to mogoče in res? ŠZ Kranj od 2019 ni imela zbora članov. Covid pa to...No, v Ljubljani pa so zmogli, samo za primer!

2.

ŠZ Kranj nima ne vodstva, ne predsednika - a bodo seveda podprli enega od kandidatov. IZGOVOR, DA NI KANDIDATOV ZA ORGANE PA JE SEVEDA JASEN RAZLOG, DA SE ZVEZA SAMORAZPUSTI. TADEJ PERANOVIČ JE VERJETNO NELEGITIMEN PREDSTAVNIK IN PREDSEDNIK, KER JE NJEGOV MANDAT POTEKEL, NOVE SKUPŠČINE PA NE MOREJO SKLICATI, KER NIHČE OČITNO NOČE SEDETI V ORGANIH TE FANTOMSKE ORGANIZACIJE KAKE ČETRTINE ŠPORTNIH KLUBOV IN DRUŠTEV....

3.

Nesposobnost vodstva (tudi predsednika Peranoviča ali predvsem njega), da ne zmore sklicati zbora članov od 2019, je seveda - uzurpacija vodstva zveze, ki letno prejme okoli 30 000 evrov, okoli desetino od članarine. ČE NIHČE NOČE NITI DELATI V ŠZ - ZAKAJ JO IMAMO? EDEN OD RAZLOGOV BO VIDEN KONCEM LETA, KO BO TADEJ PERANOVIČ ALI KDORKOLI NJEMU PODOBEN, GLASOVAL ZA NOVEGA PREDSEDNIKA OK SLO, KI RABI VSAK GLAS!

4.

Gospod Peranovič skriva ime kandidata /Bobinca.../, ki ga bo kranjski šport (?) podprl. Ker so ga izbrali s tajnim glasovanjem. Za to ugotovitev, bi moral biti /vaterpolski jezik/ "izključen za....": NISMO PROSILI ZA TO, DA NAM RAZKRIJE KDO JE KAKO GLASOVAL, AMPAK - KDO JE KANDIDAT KRANJSKEGA ŠPORTA ZA NAJBOLJ POMEMBNO FUNKCIJO! Kajti to pa ni nobena tajnost in je seveda ne razumemo - podporo enemu ali drugemu kandidatu je javno že objavilo "pol ali več športne Slovenije - z večino zvez na čelu!)

Franjo Bobinac je prišel v Kranj podpret kandidata Matjaža Rakovca za župana. Slednji kot predsednik Hokejske zveze Slovenije podpira Bobinca za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije. A GLASUJE TUDI ŠPORTNA ZVEZA KRANJ KATERE OBSTOJ PA JE DEJANSKO VPRAŠLJIV - LASTNE SKUPŠČINE NE MOREJO SKLICATI, KER NIHČE NOČE DELATI V NJEJ...