Safet Hadžić ima zeleni DNK, a zdaj bo kajpak - pripaden orlom in bordo barvi in Triglavu. Desetletje in več mesarjenja s trenerji je letos doseglo vrh ali dno: IZ PRVE LIGE PRI MLADIH STA TRIGLAV VRGLA BIVŠA TRENERJA TRIGLAVA (ZDAJ STA DOBRA ZA DRUGE), KI JU JE ODSLOVIL CAPO DI TUTTI CAPI, KI MENJA VSE, DA NE BI BIL SAM ZAMENJAN NIKOLI. IN POT V PRVO LIGO JE TRIGLAVU PREPREČIL PRAV TAKO BIVŠI TRENER TRIGLAVA...Karma? Usoda?

Stroka je v Kranju združena v eno osebo kar je logično in prav, če ne bi ista oseba iz leta v leto "izumljala" model, kako sam ostane (in trguje z igralci, trenerji), drugi pa gredo. Pomočnika Šmita je napravil iz igralca, nato sta nas odpeljala v drugo ligo...Pomočnika Mikliča je naredil za trenerja, zdaj je že bivši. Da o tistih trenerjih, ki so odšli, ker niso dojeli veličine "rablja trenerjev", ne pišem. Nato je iz naftalina privlekel Pavlina - in izpadli so kadeti...Iz Kranja pa so odšli in odhajajo tisti, ki so potem drugod uspešni ali celoi usodni.

KRANJ NI ZMOGEL V DESETLETJU UVELJAVITI NOBENEGA TRENERJA, A V TRIGLAVU NISO DOBILI PRILOŽNOSTI NE POKORN (V ŠKOFJI LOKI DEČKE PRIPELJAL V PRVO LIGO), NE RADOSAVLJEVIĆ (SELEKTOR NZS), BIVŠI IGRALCI JOKIĆ, ANĐELKOVIĆ....PA NISO BILI ZAŽELENI V VODSTVU KLUBA. KAJ IMAJO SKUPNEGA: DRŽAVNI REPREZENTANTI BREZ ENEGA MADEŽA NA KARIERAH IN MEDNARODNO UVELJAVLJENI IGRALCI....

Zdaj je na vrsti ponovitev vsakoletnega modela: "poln avtobus" prišlekov, ki bodo "okrepitve". Mladinci so vice prvaki Slovenije (zaradi res slabih izidov kadetov so izpadli oboji) in to bi bil lahko temelj "novega Triglava". A TI FANTJE VIDIJO, KDO PRIHAJA, KDO JE (DOBRO) PLAČAN IN KDO IMA ZAGOTOVLJENO IGRANJE V EKIPI KJER JE "ZVEZDA" KAJPAK SIN ŠPORTNEGA DIREKTORJA.

Leta 2020 sem odkrito vsem, ki so vodili in vodijo Triglav v obraz javno povedal, kaj se bo zgodilo. In česa me je strah. NAPOVEDAL SEM TOČNO IN SI ZASLUŽIL PRIZNANJE, DA SO ME IZ KLUBA PODILI PRIMITIVČKI IN KIMAVČKI....

Poglejte podpis k sliki dveh odgovornih za vse, kar se je zgodilo....in se dogaja. In se smejte. Grenko, žal.

Miran Šubic, navijač Triglava