Dober dan, umetniki in zabavljači! Pevci, igralci, vsi ostali - kje ste? Kje je direktor zavoda za kulturo in kje so tisti, ki so plačani tisoče in tisoče evrov za to, da poživljajo kulturni utrip mesta z Layerjevo hišo? Kje je - pa mi samo on pride na misel - Andrej Šifrer? In kje so še vsi ostali?

Si zabit, Trmator, prepovedane so prireditve?

Res je, tako zabit sem med štiri stene, da bi v vsem tem času od čisto vseh nas pričakoval eno samo zamisel, en "kavč koncert po kranjsko", če hočete. Eno samo iskrico od ljudi, ki bi razveselili starejšej, prekomerno zaposlene, otroke - kogarkoli!

Kdo bo pa to plačal?

Se strinjam: ni ga bilo, ki bi v Kranju v tem času znal pokazati in dokazati, da iskrivost umetnikov ni mimo z virusom, da je še tu. Si predstavljate ogled razstave kranjskih umetnikov in avkcijo za dober namen - na spletu!? Dalo bi se. Si predstavljate en dober koncert iz kanjona Kokre s prenosom na spletu? Dalo bi se.

Pa ti kaj naredi, lahko je pametovati!?

VEČ OD UGOTOVITVE, DA BO VIRUS PREJ ALI SLEJ MIMO, NE ZMOREM. IN SEVEDA GUGLAM PO SPELTU, KAKO TO NAREDIJO DRUGJE. PA NISO PREŠERNOVO MESTO, SO PA PREŠERNI - OD BELE KRAJINE DO....PA SAJ NI VAŽNO. ŠKODA, DRAGI UMETNIKI IN KULTURNIKI IN ZABAVLJAČI IN VSI OSTALI, DA VAS NI POTEGNILO TOLE VSE SKUPAJ V USTVARJANJE....