Dne 5.7.2023 je Alenka Bratušek, ministrica slovenske vlade, objavila na spletu povezave do laži in obrekovanj in še česa. Tarča: Miran Šubic/ Trma in seveda še kdo iz mojega družinskega kroga. Osebni napad ministrice se je zgodil potem, ko je Trma.si dokazala:

*da Alenka Bratušek kot političarka ni delovala skladno s svojo prisego in je kršila vsaj en zakon RS (po naši objavi je to popravila in plačala kar bi morala že zdavnaj...)

*da je bila v času svojega vodenja vlade in predsedovanja stranki črnograditeljica oziroma lastnica nelegaliziranega lesenega vikenda in je začela z aktivnostmi po zakonodaji RS šele poleti leta 2022 (lastnica stavbe je desetletje in več...) in legalizirala objekt kot "objekt daljšega obstoja". Legalizirala ga je januarja 2023

*Alenka Bratušek do avgusta 2023 (zopet neposredno po objavi Trma.si) ni plačevala pristojbin in se je o tem javnosti zlagala v svojem odgovoru glede greznice/kanalizacije. Tako je kršila ponovno predpise in se šele 10.8.2023 "oglasila" Komunali Kranj in od takrat plačuje kar pač plačuje.

*Alenka Bratušek je v svoji zahtevi za legalizacijo navedla, da ima greznico za katero do avgusta letos ni plačavela pristojbin in dajatev, niti greznice ni praznila kot jo moramo prazniti sicer občani, občanke Kranja po ustreznih predpisih. TA ZGODBA PA ŠE NI KONČANA.

*Alenka Bratušek do zdaj ni odpeljala zelenega odpada kot to nalagajo predpisi na deponijo Zarica po evidenci Komunale Kranj. Ali zakonito in legalno vozi odpad kam drugam, ni znano.

TOLIKO V PONOVNO POJASNILO, ZAKAJ PLJUVANJA, KI SICER Z OBJAVAMI IN TRMO IPD. NIMAJO NOBENE POVEZAVE. POVSEM PA DRŽI, DA JE MINISTRICA V ENEM OD ODGOVOROV KOT RAZLAGO ZA SVOJE SPORNO POČETJE NAVEDLA MOŽA MITJO/MIĆA CVJETIČANINA.

Miran Šubic, urednik in ustanovitelj Trma.si, ki (samo kot ilustracija...) ni bil in ni v nobenem postopku ne kot občan, ne kot urednik Trma.si....

PS

Na početje ministrice na spletu smo opozorili predsednika vlade, njeno stranko, predsednico države ipd. Niso se odzvali kar pomeni, da je tako početje po njihovi meri.