Se opravičujemo našemu bralcu, ki se prijazno odziva na naše objave najbolj redno - in kritično! Upamo, da mu ti dnevi ne bodo pokvarili užitka branja Trme, ker se še sami čudimo rekordnemu obisku v času delavskega praznika. In smo našli povezavo: BOLJ NAS KRANJSKA MESTNA OBLAST SKUŠA ONEMOGOČITI, BOLJE NAM GRE KAR SE TIČE OBISKA. STATISTIKA JE SICER UNIVERZALNA LAŽ, PRAVIJO IN ZATO SMO BOLJ VESELI TUDI TAKIH ODZIVOV....V čem je "skrivnost"!? Po zadnji anketi je naš župan Matjaž Rakovec najslabši med župani mestnih občin. Verjeti anketam je eno, stvarnost drugo: naša stvarnost ima podlago - v letih 2023, 2024 naša oblast skuša onemogočiti naš medij. In naše delo. Dokazana dejanja. Ali to pomaga županu pri popularnosti pri občanih? POGLEJMO IZ(V)IDE ANKETE, KI JE SICER VEDNO OBJAVLJENA JAVNO V MEDIJIH:

Kaj pa je zdaj to? Je mogoče, da so za Kranj in našega prvega človeka občine rezervirana zadnja mesta na lojtrci županov od 2021, 2022....do 2024?

Trmin zaključek: BOLJ KO SMO ONEMOGOČENI, BOLJ NAS BERETE .... TISTEGA, KI NAS ONEMOGOČA PA STE LETOS POSTAVILI TAKOLE...

Pa naj hodijo po nas kolikor hočejo (to velja za četico oblastnikov od 1991 dalje), mi zmoremo vsaj malo premisleka in celo pomislimo, da se Rakovcu dela krivica. Poslušajte: Kranj je zgled. Kranj občudujejo od Japonske do....! Kajne?