Kakšen vstop v mesto Kranj, kranjsko politiko za GIBANJE SVOBODA, ki je želelo v Kranju poslati v državni svet PRAVNOMOČNO OBTOŽENEGA IGORJA VELOVA! Glasovali so proti Ireni Dolenc /NSi/ in do konca skušali uresničiti NPOVED TRME:

1.

Dve kranjski poslanki in "prebežnica" iz Liste za razvoj Kranja SO GLASOVALI ZA VELOVA KOT DRŽAVNEGA SVETNIKA, na seji se je vzdržal dosedanji podžupan Nograšek /iz LMŠ v Svobodo.../, svetnika Pavliča zaradi bolezni ni bilo na seji. 3 : 0 ZA "MAKEDONSKO NAVEZO" /mišljeno politično, ne nacionalno..../ za Velova pa ni bilo dovolj!

2.

Kdo je bil jeziček na tehtnici proti najmanj dvema svetnicama /Gazinkovski, Sredojević/ in Kertovi? Vseh 14, ki so glasovali za Dolenčevo in še kdo, ki se je vzdržal čeprav ga je Igor Velov "rekrutiral"!

3.

Vstop Gibanja Svoboda v kranjsko lokalno politiko je točno tak kot smo napovedali na Trmi: naveza Gazinkovski-Velov-Sredojević+Kert bi "morala" dati nov mandat Velovu, ki je izpadel....

4.

Kdo so tisti, ki bodo zdaj na potezi? Izvoljeni elektorji (spodaj), ki imajo več možnosti. Da podprejo IRENO DOLENC ali pa glasujejo za npr. kakega kandidata druge politične stranke /SDS.../?

Naše predalčkanje je neuradno in pomeni ugibanje. NEDVOUMNO PA JE, DA SO TO ELEKTORJI PODPORE IGORJU VELOVU, KI PA GA JE KRANJSKI MESTNI SVET IZLOČIL IZ BITKE NA GORENJSKI IN DRŽAVNI RAVNI.... Med njimi tudi tragičen lik - bivši podžupan in zdaj predsednik Več za Kranj Boris Vehovec, ki je bil del plana Igorja Velova. Zoran Stevanović je po tej zaušnici zapustil sejno dvorano...