Alenka Bratušek je ministrica slovenske vlade za infrastrukturo. Ni hudič, da ne bi zmogla do svoje parcele pripeljati vode in elektrike, kajne? Parcela je v nizu vrtičkarskih, a edina v postopkih legalizacije in z gradbenim dovoljenjem za OBJEKT DALJŠEGA OBSTOJA je prav ministrica. Ima vso pravico čeprav je že malo razjezila koga v soseščini s kopanjem po (domnevno) zasebnem zemljišču oziroma zaporo ceste za čas gradnje. KAR JE SEVEDA STVAR IZVAJALCEV, A LAHKO VRŽE SLABO LUČ TUDI NA PLAČNICO ....

Zgodovina legalizacije in hitrost postopkov pa sta lahko PREDMET JAVNEGA VPRAŠANJA O POČETJU MINISTRICE NA RUPI. ZATO BOMO VESELI, ČE BOMO PODATKE HITRO PREJELI. Vsako odlašanje pa bo le voda na mlin foušiji in še čemu: konec koncev si lahko tudi ministrica omisli počitek kajti na zunaj njen objekt ne služi nič drugemu... BO TOREJ PREJ ALI SLEJ LESENA HIŠICA POSTALA BIVANJSKI OBJEKT? BO POZIDANO KMETIJSKO ZEMLJIŠČE?

Trma.si je zvedela, da je o določenem negodovanju že bila obveščena ustno tudi ministrica sama. Kar samo dokazuje, da v Kranju (politično) ni ravno priljubljena kar so ji volivci pokazali večkrat. Ker pa je pri nas skoraj vse politika, opozarjamo vnaprej na ranvnanje UE Kranj, ki je tista, ki postopke vodi.