Država bo še morala odgovoriti na vprašanja, ki jih je sprožila gospa Urša v zvezi s svojo gradnjo. Zato pustimo ob strani, da gre za graditeljico, ki je kupila parcelo, pridobila pravnomočno dovoljenje za gradnjo in zanemarimo celo to, da je (verjetno) "tarča" pač njen mož - župan Kranja. Po načelu: ker je župan, lahko gradi hitreje, na napačnem mestu, mimo predpisov - o tem je sam Trmi in drugim medijem poslal odgovore. Ne komentiramo jih, ker nismo ne tožniki ne odvetniki.

Prav zaradi tega se lahko Kranjčanke in Kranjčani zahvalimo gospe Urši. Sprožila je namreč zadevo, ki presega Kranj in je vseslovenska. Nam se že oglašajo ljudje, ki jim je podjetnica Bernarda Eržen Kosmač domnevno gledala v njihove papirje. Nas pa zanima samo eno: ali je pri tem tisti, ki se mu kuka v pridobljena dovoljenja kot javne dokumente lahko neobveščen od države ali mu slednja mora omogočiti, da pri tem sodeluje kot stranka v postopku, stranski udeleženec? Pravo je pač vedno mogoče jemati z vseh možnih plati, zato pa bo za nas ključen odgovor države, kako je s tem v Sloveniji. Je vprašanje površine moje spalnice javen dokument ali ne?

TRMA SE LOTEVA VPRAŠANJ, KI JIH VELIKOKRAT SPROŽAMO KOT EDINI MEDIJ. TOLIKO BOLJE. ZATO SMO MNOGIM NADLEŽNI. NIČ NE MOREMO ZOPER TO: BRANOST NAM RASTE PARV ZARADI TEGA, KER NISMO PAPIGE, KI LE PONAVLJAJO KAR JIM NAPIŠEJO PR SLUŽBE IPD. TRMA KRANJ DRMA.