zA TRMA.SI po "počeni gumi":

1.

Igor Velov sam sebe skuša "poritini naprej" do plačane funkcije državnega svetnika in zato glasuje sam zase. Dokazano.

2.

Ko opozorimo na to početje in dodamo "podpornika" Stevanovića in Vehovca, poudarimo politično etiko pravnomočno obtoženega podkupovanja, ki se za to dejstvo ne zmeni.

3.

Igor Velov nam podtika, da "sodimo". Še več: skuša malo zagroziti s kako umazano anonimko...Kar pomeni, da ne zanika svoje politične igre za državno funkcijo. Ki je legitimna in legalna!? NI PA IN NE BO NIKDAR POLITIČNO ETIČNA.

4.

Vsi smo grešniki, zato imamo pravno državo. Ki naj presodi slehernemu. Laži in klevete iz zlaganih anonimk proti prtavnomočni obtožnici za Igorja Velova je slaba primerjava politika, ki morda te laži sam širi. Ki naseda lažnivim konstruktom. Ne vemo, vemo pa nekaj drugega: MI SMO JAVEN MEDIJ Z JAVNIM IZDAJATELJEM IN UREDNIKOM. IN KAR NAPIŠEMO, PREVERIMO (PA SE NAM NAPAKE DOGAJAJO, JASNO - A NE V TEM PRIMERU).

5.

Če bo Kranj v državni svet poslal Igorja Velova, je to samo logična posledica stanja kranjske zatohle politične scene kjer zadah po politični trgovini, celo korupciji, smrdi vsem - le tistim, ki ribarijo v kalnem ne. MESTNI SVET KRANJA 1918 - 2022 je na potezi, bomo videli. Kako je že rekel Velov po znamenitem "čudnem stanju"? ODSTOPIL BOM MOJ k...c!....GLAVNO ŠELE SLEDI, KER BOM RAZGRNIL DEJSTVA...." - toliko o tem, da bo jasno!

ps

Grozili so mi in me poskušali ustrahovati, mi podtaknili ogenj, mi grozili na vse mogoče načine. In uporabljali za to nizkotne metode. Nisem klonil ne pred partijo nekoč, ne pred oligarhi kapitalizma in veljaki politike zdaj. Enostavno nisem tak.

Miran Šubic