Grda misel, še grše zapisana v našem naslovu. A žal: na mestu. Doživljamo neverjetno sprenevedanje oziroma celo laži ministrice slovenske vlade o svojem vikendu. Danes nas je obvestila, da je z odplakami na njeni parceli in iz bivanjskega vikenda (stranišče? umivanje? pomivanje?) tako kot pri vseh sosedih v ulici! Ni res, to je laž: sosedje imajo greznice, zanje plačujejo Komunali, ki jim jih po predpisih tudi prazni! ALENKA BRATUŠEK SVOJE ODPLAKE SPUŠČA NEZNANO KAM, KER DRŽAVI=PRORAČUNU=KOMUNALI NE PLAČA NIČ ? KAKO JE TO MOGOČE? KAKO JE PRIŠLO DO TEGA TUDI OB LEGALIZACIJI OBJEKTA, KI JE BIVALNI LESENI VIKEND? RAZLAGO OBJAVLJAMO:

Dokument je jasen, uraden, točen in nedvoumen: KO JE ALENKA BRATUŠEK PO LETIH LASTNIŠTVA ČRNE GRADNJE ŽELELA LEGALIZACIJO, JE NAPISALA VLOGO ZA PLAČILO KOMUNALNEGA PRISPEVKA. ČEPRAV JE IMELA MOŽNOST, NI NAVEDLA NE PRIKLJUČKA ZA VODO, NE KANALIZACIJE! NAMENOMA? PRIKLJUČEK ZA VODO JE PREJELA NA NEZAKONIT NAČIN IN ŠELE PO TRMINI OBJAVI PLAČALA JULIJA LETOS DOLG PRORAČUNU - KANALIZACIJE PA NIMA. A SAMA TRDI, DA IMA GREZNICO? RES, ČE PA ZANJO NE PLAČA - KOT VSI OSTALI DRŽAVLJANI - NITI CENTA ŽE MESECE, LETA? SMO JI NJENE ČEVLJE NA TAK NAČIN PLAČALI VSI, KI PLAČUJEMOP POLOŽNICE VSAK MESEC?

Zakaj tak naslov? Zato, ker neštetokrat ugotavljamo, da nam ljudje na oblasti v prenesenem smislu "š.....o" po glavah in nič ne moremo? Zakaj v Kranju lahko ministrica te vlade svinja kmetijsko zemljo kjer ima vikend in ne plačuje za greznico? Zakaj torej goljufa tisto državo, ki ji je prisegla na - Ustavo!? Zakaj vse to počne in se ne oglasi ne njena stranka, ne predsednik vlade? SE ZDAJ BODO? DVOMIMO, KER STA TIHO POSLANKI SVOBODE IZ KRANJA GAZINKOVSKA IN KERTOVA?

Trma. je o ravnanju pridobila različne odgovore in dokumente. Ministrica pa vztrajno pošilja neke izjave, ne pa zakonsko predvidenih odgovorov... JIH BOMO KOČNO PREJELI, KER SMO SITI, DA NAM .... NA GLAVO KDORKOLI, KI SE POŽVIŽGA NA TISTE, KI SO GA IZVOLILI.

PS

BRATUŠKOVA NI BILA IZVOLJENA, NI PRIŠLA V PARLAMENT. NA SVOJ STOLČEK JE BILA IMENOVANA. IMENOVAL JO JE ROBERT GOLOB.