1.

Neverjetno, a resnično: MZI je z(a) ALENKO BRATUŠEK odgovarjal Trmi od JULIJA 2023, ko smo ji poslali prva vprašanja o njenem ravnanju glede njene parcele na Rupi. BREZ PROBLEMA! A MI Z ODGOVORI S TEGA NASLOVA NISMO ZADOVOLJNI IN SMO SPRAŠEVALI NAPREJ.

2.

Ko se je vključila informacijska pooblaščenka, je bilo ovinkarjenja konec. Sledi (danes) sprememba taktike: ZDAJ MINISTRSTVO IN ALENKA BRATUŠEK NE ODGOVARJAJO VEČ!? Kar je bilo do zdaj uradno in veljavno, zdaj zanje ne velja več???

3.

Je to strah pred resnico ? Gre za nesposobnost dajanja jasnih odgovorov na jasna vprašanja? Je to izogibanje, sprenevedanje? NE VEMO, A NE ODNEHAMO. NAM JE ŽE JASNO, DA ALENKA BRATUŠEK POTEM, KO SMO JO UJELI NA LAŽI GLEDE GREZNICE OZIROMA DOPLAK NJENEGA VIKENDA, IŠČE DRUGO POT, DA BI NE POJASNILA DEJANSKEGA STANJA.

4.

Še eno grozljivo dejstvo: MINISTRICA SLOVENSKE VLADE JE TELEFONSKO POSREDOVALA NA OBČINI KRANJ (VEMO PRI KOM....) GLEDE PODATKOV, KI JIH JE DALA KOMUNALA KRANJ... Je s tem zlorabila svojo moč in vlogo in položaj?

5.

Kaj je bistvo vsega? Če nimaš česa skrivati, če imaš vse zakonito urejeno, zakaj izmikanje odgovorom? Prepuščamo sodbi bralcev Trme in seveda nadaljujemo.....