Nadaljevanka postaja podobna "žajfnicam komercialnih televizij" - tole smo prejeli danes in je prav poučno! MINISTRICA BRATUŠKOVA NOČE ODGOVORITI NA NAŠA VPRAŠANJA, A TRMA IN DRŽAVA NE ODNEHATA KAR TAKO! Pomislite, za koga se je zdaj "skrila":

Opala, zdaj njena služba odgovarja, da ne - odgovarja. Seveda pa imajo kratek spomin oziroma gre pač za nekaj, kar je v popolnem nasprotju z dejstvi:

1.

Ministrica je domala na enaka ali podobna vprašanja do zdaj mirno in brez težav odgovarjala preko svoje službe za stike z javnostjo kjer je naveden uradnik....

2.

Dosedanji odgovori seveda ponovno vzpostavijo dvom javnosti o tem, kaj skriva ministrica - zdaj s pomočjo svoje služne (vse to kajpak mi plačujemo...). Kajti do zdaj smo od nje prejeli odgovore na enak način kot mu zdaj oporeka(jo).

Odgovorov je seveda več in vse hranimo. In kar je pri tem najbolj zanimivo: odgovor je romal tudi na vlado pa v stranko Svoboda....torej več kot verodostojna potrditev, da je to ustaljena pot! In uradna pot!

3.

ČESA NOČE POJASNITI MINISTRICA? TUDI TO SMO ŽE OBJAVILI IN SEVEDA NAVEDLI V PRITOŽBI PRI POOBLŠČENKI ZA DOSTOP DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA....

4.

Pa še čisto običajen pomislek: če je vse v redu, po predpisih ipd. - čemu najprej molk, zdaj "izmikanje"????