Tole zgoraj je posledica objav Trme, lekcija Sonji Mašič je očitna: ZDAJ IMA KS DELUJOČI ELEKTRONSKI NASLOV IN TUDI KONTAKTNI TELEFON PREDSEDNICE. In prej je bilo tole....

Le koliko časa je mestne svetnica zavajala krajanke in krajane z elektronskim naslovom, ki ni deloval in telefonsko številko, ki je bila dosegljiva le v času uradnih ur oziroma nekaj ur tedensko? POTEM, KO SMO OPOZORILI NA STANJ GLEDE TAJNIŠKIH POSLOV, SE JE PA ZGODILA ČUDEŽNA SPREMEMBA - ZDAJ IMAJO LJUBJE V KS HUJE MOŽNOST, DA KAJ POVEDO, SPOROČIJO IPD. ČUDNO, KAJNE? PA SEVEDA NISO VEDELI, DA SO ZA TISTO ŠLAMPARIJO PLAČEVALI "TAJNICO" 500 EVR MESEČNO?!

*davkarija in mestna revizija sta na potezi glede možnih fiktivnih izplačil oziroma plačil dajatev državi

*za vse naše navedbe do danes nismo prejeli niti enega odziva, da kaj ne drži kar je dovolj zgovorno

Ko Trma zadevo razišče, ni to nikdar "popolna zgodba" - vedno se še kaj lahko zgodi. Nekaj se bo zanesljivo, ker je vrla predsednica zavedla tudi državo, ki ji je pisala na - napačen naslov, ki ga je Sonja Mašič mesece, leta "prodajala" kot pravega. A odgovori sledijo, ker nas je doletela pošta s temle naslovom:

PS: Na spletni strani KS Huje pa lahko vidite novo nadaljevanje tistega filma kjer se junak s časovnim strojem seli v preteklost....Ampak tudi tole drži: nemalo KS v MOK žal posnema vrlo mestno svetnico pri ažurnosti objav karajnkam in krajanom. Na Hujah so še v letu 2022!!!!!