Ministrica se je javnosti zlagala. Dne 11.8.2023 (torej krepko po zapisani zgornji izjavi) je VLOŽILA ZAHTEVO PO VKLJUČITVI V SISTEM, KI JI ŠELE OD TAKRAT JAMČI PLAČILO PRISTOJBIN ZA NJENE ODPADNE VODE NA NJENI PARCELI. To je storila dan po tistem, ko je bil vrh MO Kranj seznanjen z ugotovitvami državnega inšpektorja. Do takrat ni plačala centa za tisto kar plačujemo vsi mi vsak mesec. Laž je torej dokazana. Imamo vse dokumente.

Ministrica in Kranjčanka in političarka se je zlagala. Njene odpadne vode niso (bile) urejene kot pri sosedih, ki plačujejo vsak mesec Komunali na položnicah - ona od januarja do 11.8. ni plačala niti centa! S tem je laž dokazana. Imamo vse dokumente.

PS

Perverznost političarke je tudi v tem, da nam pošilja odgovore o stanju na dan pisanja odgovora in ne na dan poslanega vprašanja. Ko vmes plača komunalni prispevek za vodovod, trdi, da "ima vse plačano". Naša objava je ugledala luč sveta preden je ministrica ukrepala. Po načelu: ukradla sem čokoladico, evo zdaj jo vračam - torej ni bilo nič narobe? Vse naše objave imajo podlago v dokumentih in izjavah.

Miran Šubic, ki bom še opozarjal na ozadja te zgodbe.....