Pa kaj ti je tega treba? Pa kaj si tečen in kaj vedno hočeš, da je tvoja zadnja? Pa kaj težiš in se prepiraš? Pa kaj...

NIČ PA KAJ! GORENJSKI GLAS LETNO PREJME PREKO MILIJON EVROV PRORAČUNSKEGA DENARJA ZA SVOJE STORITVE IN ZA TO JE TREBA ČESTITATI: VSEM ŽUPANOM IPD. NAROČNIKOM, KI SVOJE SLIKE V "OBČINSKIH ČASOPISIH" DESETLETJA PLAČUJEJO - Z NAŠIM DENARJEM. TAKO JE UREJEN MEDIJSKI TRG V SLOVENIJI....NA GORENJSKEM PA SMO PO TEM NESPORNI REKORDERJI. IN ČE NEKDO V TAKEM MEDIJO MALO "OBRAČUNA" S POAMEZNIKOM (PA ČEPRAV DEJANSKO KOLEGOM NOVINARJEM), JE IZID PRIČAKOVAN: MONOPOLNI MEDIJ ZMAGA!?

Ali pa tudi ne: ko so me popljuvali iz lokalne politične stranke, sem se znal braniti. Dokazal sem, da je medij ravnal napačno in to imam "črno na belem". Ko sem napisal popravek glede vodenja NK Triglav, sem to storil zato, ker bi drugače vsi bralci verjeli nečemu, kar ni držalo in tudi zdaj sploh ne drži več. Moj motiv je bil oseben, popravek sem napisal kot občan in to tudi poudaril.

MEDIJ, KI PRAVI, DA JE LOKALNA NOVICA KRALJICA, NI ZDRŽAL TEGA. DODAL JE "PRIPIS UREDNIŠTVA" IN GROBO KRŠIL (MOJE PREPRIČANJE) MEDIJSKI ZAKON. ZAKAJ BI KDO TO POČEL? MOJE PREPRIČANJE: ZATO, DA BI AVTORJA POPRAVKA DISKREDITIRAL PO NAČELU, DA PIŠE POPRAVKE, KI PA NE (Z)DRŽIJO...DEJANSKEGA MOTIVA PA RESNIČNO NE VEM. AMPAK: JAZ NISEM TISTI, KI NASTAVI LEVO LICE, KO JIH DOBI PO DESNEM. BRANIM SE. IN PRI TEM NE TRDIM, DA IMAM PRAV, NE JEMLJEM PRAVICE IN RESNICE ZA SVOJ FEVD. ENKRAT SEM ZMAGAL, MORDA BOM ŠE ENKRAT. ZAHTEVAL SEM OPRAVIČILO/ODŠKODNINO ZA KRŠITEV, KI JE PO MOJEM RESNIČNO GROBA ZA LJUDI, KI SE Z NOVINARSTVOM UKVARJAJO DESETLETJA IN POZNAJO ZAKONE IN PREDPISE.

Zato mirno priznam, da odgovorov iz začetka tega pisanja nimam in jih prepuščam bralcu Trme. Se bom pa potrudil, da pridem resnici do dna: pri vseh možnih ustanovah, ki mi jih dopušča - država Slovenija.

Miran Šubic

ps

Trma je medij, ki mi pride prav, da monopolist nima monopola nad vsem in vsemi. Nikdar Trma ni prejela centa od nikogar za objave ipd. Zanimivo: ponujajo nam oglasna sporočila, ker smo očitno prepoznani na trgu...Bomo videli....Do takrat pa objavljamo tudi take osebne zgodbe, ki jih mirno lahko preskočite. S pripombo: Kranjske novice plačujete tudi vi, Trme pa ne....