Malo dobre volje ne škodi: danes se da vse na spletu prikrojiti. Toda: tale "napad" je klepet pred včerajšnjo proslavo in transparent ni končal na plečih podžupana, nasprotno! TODA BREZ MIRKA KUNŠIČA NE BI BILO TE NITI OSTALIH FOTOGRAFIJ NA TRMI. IN MNOGI NAŠI BRALCI SO SPRAŠEVALI, KOGA SMO NAJELI. RES JE: MIRKO JE POKLEPETAL TUDI S TRMO, SPIL KAVO PO DOGODKU IN TAKO SMO PRIŠLI TUDI DO MOJSTRSKIH FOTOGRAFIJ...HVALA!

Kar pa se tiče bontona, civilizacijske drže in ločevanja "službe in družbe" je fotografija dokaz, da sem lahko kritičen do oblasti - a to ne spremeni osnovnega bontona, prijazne besede. Ker Janeza Černeta poznam ohohoho let, bi me razočaral, če bi šel na prehodu mimo...KOT SO ŠLIO MNOGI (NPR. MOJ NEKDANJI UREDNIK BOJAN VESELINOVIČ) VČERAJ....NA ULICI ME OGOVARJAJO, POZDRAVLJAJO IPD. - VČERAJ PA SO SKORAJ OBRNILI GLAVE STRAN. AJA, JE BIL ZRAVEN ŽUPAN PA NISO UPALI...ZABAVAL SEM SE!

Ločiti službo in družbo je bilo zame kar pravilo, ki se nivedno posrečilo. Spomnim se županov, ki so bili tega sposobni - posebej to velja za MOHORJA BOGATAJA o keterem sem napisal xxx kritičnih tekstov, a je bil vedno vljuden, dosegljiv. Res ga imam po tej plati v lepem spominu...

VELJA PA ŠE NEKAJ: NARCISOIDNI ZNAČAJ PAČ PRIDE NA DAN, KO LJUDJE DOBIJO MOČ IN OBLAST. IN NE ZMOREJO LOČITI SLUŽBE IN DRUŽBE...TUDI TEGA SEM SE NAUČIL SKOZI NOVINARSKO ŽIVLJENJE....

Direktor mestne uprave se je delal, da sem neviden... pa sem ga pozdravil. Kot nekoč, ko me je on skoraj vedno glasno pozdravil, sem mu vrnil. Ker jaz ločim...in ne pozabim...Lahko si še tak šef, značaja se s funkcijo ne da kupiti, kajne?