Popravke objavljamo oziroma jih tudi po sklepu sodišča moramo objavljati. Tudi takrat, kadar določene trditve nismo napisali, a "se je dalo sklepati" in je bilo "v kontekstu" možno ipd. VERJAMEMO V PRAVNO DRŽAVO IN SPOŠTUJEMO ODLOČITVE - A JIH NE RAZUMEMO:

*država pripravlja nov medijski zakon, a v starem spletnih medijev sploh še ni

*pravna država pravi, da ima pravica do objave prednost pred vsebino = po domače: ne glede kaj piše v popravku, je njegova objava prednostna

Leta 2013 so kriminalci podtaknili ogenj na naslovu Trme. In zapisali grožnjo s smrtjo. Policija ni nikdar prijela storilcev, za dokaj srečen konec je bil zaslužen pes, ki je lajal in opozoril.... Pa nismo klonili niti takrat, niti kdaj drugič. Od nekdaj namreč Trma zapiše:

*ni absolutne resnice in ni povsem objektivnega novinarstva

*približek želeni ravni objav pa pokažejo bralke, bralci ipd.

Pa še tale "cvetka": do zdaj smo opozarjali mnoge ustanove, inšpekcije ipd. na to, da nas je MO Kranj izobčila s seznama prejemnikov uradne pošte in s tem vplivala na naše objave in informiranost občank in občanov Kranja. MEDIJE PA MOK IZ NAŠIH ŽEPOIV PLAČUJE DNEVNO, MESEČNO, LETNO....POGLEJTE PREJEMNIKE POŠTE Z OBČINE IN TISTE, KI JIM PLAČUJEMO ZA TO, DA POROČAJO IPD. O OBČINI....(URADNI PODATKI MOK)