Kranjske novice plačujemo vsi občani in občanke Kranja. V njih nastopajo različni avtorji. BRALKA TRME nas je opozorila na zapis, ki naj bi ga (glede na podpise vseh ostalih avtorjev = novinarjev) podpisal Klemen Malovrh. Res je: zraven je njgova fotografija s podpisom da gre za direktorja ZTKK (pa karkoli že to je...), a zanimiv je tudi naslov o ponosu. Kdo je ponosen, ni ravno pojasnjeno, vsekakor pa podpis v novinarskem slogu bralca lahko zavede, ker dobi vtis, da ga je napisal nekdo od sodelujočih tega brezplačnika za visoko ceno (plačamo ga vsi preko proračuna)....A je treba pohvaliti, da vsi s Klemenom niso enaki - župan se v istih novicah podpiše takole....kar jasno da vedeti, kdo je avtor in kakšno funkcijo ima za razliko od "novinarja Klemena"....

Zdaj pa še o ponosu, da imamo dolgo mizo kjer smo razdelili 54+15 vstopnic, ki dejansko niso bile plačane iz žepov jedcev ampak so si jih plačali preko podjetij (tudi državno je vmes....) ali dobili zastonj kot novinarji. Vprašanje o davčnih dajatvah od teh daril še pride na vrsto, zdaj pa skok v Maribor. TAM SO IMELI PODOBEN DOGODEK, KI PA JIH VERJETNO NE NAVDAJA S PONOSOM KOT KLEMENA MALOVRHA: ZRAVEN NI JEDEL IN PIL ŽUPAN, NI PELA HELENA BLAGNE, OKRAS NA MIZI NI BIL PREGREŠNO DRAG - JE MOGOČE SKLEPATI IZ PRILOŽENEGA!

Verjeli ali ne: nič "dirigiranih občinskih sponzorjev", ampak V POL URE RAZPRODANIH 150 VSTOPNIC in dogodek, ki je povsem drugačen od tistega, na katerega "so ponosni" Klemen Malovrh, ki kot berač hvali dogodek, ki ga je organiziral...

So Štajerci ponosni na svojo "dolgo mizo", ki jo pokrijejo s 150 udeleženci brez udeležbe politike in dirigiranih jedecev in zastonjkarjev? Ne vemo....takole pišejo.

O ogljičnem odtisu, dobrodelnosti ipd. res Štajerci nič. Ker morda vedo, da je dogodek za njihovo mizo tak kot po vsem svetu: plačaš iz svojega žepa vin uživaš! "Novinar Klemen" pa....No, v Kranju smo. Žal.