Kranj, Planina - kampanja za lokalne volitve je v teku in "soseda" na plakatnih mestih sta po naključju skupaj ali pa tudi ne? Ne pozabimo: SANDRA GAZINKOVSKI /POSLANKA SVOBODE/ JE POLITIČNA UČENKA IGORJA VELOVA, KI JE PRAVNOMOČNO OBTOŽEN PODKUPOVANJA....IN JE KANDIDAT ZA DRŽAVNEGA SVETNIKA!!!

1.

Vodilna parlamentarna stranka nam na naša vprašanja ne odgovarja...ker ne zmore ali ne upa? SE BOJIJO, DA BI BILO JAVNO RAZKRINKANO, DA SKLEPAJO POLITIČNE KRAVJE KUPČIJE Z NEKOM, KI BI PO ETIČNIH STANDARDIH MORAL DO KONCA SOJENJA POLITIČNO AKTIVNOST VSAJ ZAMRZNITI? (ponavljamo: o sodnni plati afere niti besedice .... naj odloči pravosodje in pravna država)

2.

Če molči največja stranka, ki želi vladati tudi v Kranju, ni za nas nič hudega. DO LOKALNIH VOLITEV BOMO O TEM VSAK DAN SPRAŠEVALI GIBANJE SVOBODA....IN ZATO SO DO TAKRAT TUDI PLAKATNA MESTA NANEKRAT SPOROČILA Z VEČ VSEBINAMI...

Politično delovanje je zajamčeno z ustavo, JAVNOST PA SI ZASLUŽI JASNE ODGOVORE O TEM, KDO KOGA (NE) PODPIRA. TUKAJ, V KRANJU!