Mestna svetnica Več za Kranj dela tajniške posle za dve KS o katerih proračuni ipd. odloča kot mestna svetnica. Matjaž Rakovec in njegova oblast se o tem ne zmoreta izreči, TOREJ TO PODPIRATA. Za povrh ista svetnica Sonja Mašič kot predsednica KS Huje odloča o višini plačil za tajniške posle, ki jih preko navideznega "tajnika" Thomasa Krelja opravlja - sama. Poglejte, kaj nam pošiljajo z občine in se zgražajte. TUDI PO POZIVU, DA NAM KONKRETNO ODGOVORIJO, SMO PREJELI PODUK O KS IPD., NE PA O STALIŠČU MO KRANJ (IN ŽUPAN JE URADNI ZASTOPNIK)DO NJENEGA POČETJA.

1.

Naša vprašanja...in prvi odgovor MO Kranj.

2.

Poziv, da nam na vprašanja odgovarjajo konkretno in ne z izjavami ipd. pa je dobil tole posledico:

POVZETEK:

Že drugič to niso odgovori na naša vprašanja ampak poduk za katerega nismo prosili. Iz zapisanega je jasno, da bo o tem, kako je poslovvala zapravila proračunski denar, odločala kar SONJA MAŠIČ. Torej tista, ki je tako poslovanje ustoličila kot mestna svetnica in predsednica sveta KS. Preprosto zapisano: o domnevnih grehih bo odločala domnevna grešnica - sama!?

Mi nismo spraševali po zakonskih predpisih ampak o konkretnem ravnanju, ki je torej za našo oblast (župana) pravilno in nam zato pošilja take odgovore. MI SPRAŠUJEMO PO FIKTIVNEM DELU THOMASA KRELJA, KI GA JE SAM JAVNO POTRDIL IN NIKDAR DEMANTIRAL, ŠE MANJ JE TO STORILA SONJA MAŠIČ, KI SAMA SEBI ODREJA TAJNIŠKE POSLE IN NJIH PLAČILO - Z JAVNIM DENARJEM.

Beremo, da je "MOK pozvala KS" , da sami preverita tisto, kar javni dokumenti dokazujejo. In sami naj to odpravita. Tako to gre:

*Sonja Mašič bo lepega dne kot predsednica sveta KS Huje poklicala Thomasa Krelja, da sporoči tajnici KS Sonji Mašič..." KJE MI ŽIVIMO IN KDO SE DELA NORCA IZ NAS???

Zavračamo (ponovno)tak odgovor in ga bomo poiskali pri ustreznih ustanovah. Kot vedno. Ker verjamemo v pravno državo in bomo končno zvedeli, ali Sonja Mašič in dve KS ravnata prav? Ker mi ničesar ne trdimo, samo sprašujemo. POD TAKE ODGOVORE NI NIHČE PODPISAN KONKRETNO. POTEM JE PAČ PODPISAN TISTI, KI OBČINO PREDSTAVLJA NAŠ ŽUPAN....